«Είστε η ντροπή της Κρήτης»

Τα Χανιά άφησαν υπόνοιες για συνδιαλλαγές, στήσιμο και στοίχημα του Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Στην αντεπίθεση πέρασαν τα Χανιά μετά την ανακοίνωση του Ο.Φ. Ιεράπετρας. Άφησαν σαφείς υπόνοιες για συνδιαλλαγές, στημένα ματς και στοίχημα και χαρακτήρισαν διοικητικά τους Ασπρόμαυρους ως την ντροπή της Κρήτης! Αναλυτικά:

«Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας ότι για κάποιους το ποδόσφαιρο είναι “δουλειές”. Είναι συνδιαλλαγή, στήσιμο και στοίχημα… Συμφωνούμε επίσης ότι κάποια στιγμή η δικαιοσύνη, ποδοσφαιρική και μη, πρέπει επιτέλους να λάβει δράση…

Το ποιόν όλων μας – κι εσάς κι εμάς – είναι γνωστό εντός κι εκτός Κρήτης. Το γνωρίζουν σχεδόν άπαντες στο χώρο. Κι όσοι δεν το γνωρίζουν μπορούν να ρωτήσουν όλους όσους έχουν πέρασει τα τελευταία χρόνια από Ιεράπετρα και Χανιά (ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ.). Μπορούν επίσης να απευθυνθούν στην ΕΠΑΘΛΑ…

Χαρακτηρίσατε ως “πραγματική ζούγκλα” ένα μεμονωμένο φραστικό επεισόδιο μεταξύ παραγόντων, το οποίο θα είχε λήξει πολύ σύντομα αν ο – γνωστός σε όλους για τον χαρακτήρα και το “ήθος” του – τεχνικός διευθυντής σας δεν αντιδρούσε με βρισιές και απειλές, γεγονός το οποίο προκάλεσε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της αστυνομίας.

Έχετε το θράσος να αναφέρεστε κι εμμέσως να καλοπιάνετε τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων, ενώ δεν κάνατε απολύτως τίποτα για να τους προστατεύσετε από την άγρια επίθεση των οπαδών σας στον αγώνα του πρώτου γύρου. Ως ΔΣ όντως συμπεριφερθήκατε φιλόξενα απέναντι στην αποστολή της ομάδας μας, δε συνέβη όμως το ίδιο με τον τεχνικό διεθυντή σας, για του οποίου την “τραμπουκίστικη” συμπεριφορά εκείνη τη μέρα αλλά και για τη δράση του γενικότερα σας ενημερώσαμε μετά τη λήξη του αγώνα. Λόγω αυτής της σωστής συμπεριφοράς σας, καθώς και λόγω του σεβασμού που τρέφουμε απέναντι στον ΟΦΙ και γενικά στην Ιεράπετρα, ανταποκριθήκαμε θετικά στην έκκληση σας να μη δώσουμε συνέχεια στην αφιλόξενη συμπεριφορά των οπαδών και του τεχνικού διευθυντή σας. Όμως η συμπεριφορά του στον πρόσφατο αγώνα, καθώς και οι μετέπειτα ανακοινώσεις σας, απέδειξαν ότι κακώς δεν αντιδράσαμε τότε.

Δεν μας ενδιαφέρει να χτίσουμε “σχέσεις” όπως αυτές που επιθυμείτε κι έχετε χτίσει εσείς ως διοίκηση. Τα χρήματά μας τα ξοδεύουμε εντός της ομάδας και της πόλης μας, ώστε να καλύπτουμε όλες μας τις υποχρεώσεις, να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας και να μην αφήνουμε απλήρωτους κι απροστάτευτους σε πιέσεις κι εκβιασμούς τους εργαζόμενους μας.

Αγωνιστικά είστε παράδειγμα προς μίμηση. Διοικητικά είστε η ποδοσφαιρική ΝΤΡΟΠΗ της Κρήτης! Είμαστε σίγουροι ότι ο περήφανος κόσμος της Ιεράπετρας, αργά ή γρήγορα, θα σας αποβάλει…».

Last modified onΔευτέρα, 22 Μάιος 2023 15:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep