Οργή στα Περιβόλια

Επεισόδιο με οπαδούς είχαν Ξηρουχάκης, Ροκάκης, Βρέντζος. Προανήγγειλε νέο ξήλωμα στα Χανιά ο τελευταίος.

Τα Χανιά αύξησαν κατακόρυφα το μπάτζετ στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και την Κυριακή (12/03) αρκέστηκαν στην ισοπαλία (0-0) με τον Ηρόδοτο. Το στραβοπάτημα αυτό προκάλεσε μεγάλη ένταση στην εξέδρα, ενώ δεν αποφεύχθηκε το επεισόδιο μεταξύ οπαδών και στελεχών της ΠΑΕ. Αρχικά μεταξύ του αντιπροέδρου, Γιώργου Ξηρουχάκη και οπαδού, σμμετείχαν και οι Αντώνης Ροκάκης, Γιώργος Βρέντζος.

Ο Βρέντζος, μάλιστα, με ανάρτησή του προανήγγειλε νέο ξήλωμα το καλοκαίρι και χαρακτήρισε ντροπιαστικό το 0-0. Αναλυτικά:

«Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο. Για να πάρεις αποτέλεσμα απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα πρέπει να έχεις πλάνο, πάθος και τύχη. Και ο Ηρόδοτος σήμερα τα είχε όλα. Του εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα και να βρει τον δρόμο του. Θα συνεχίσω ζητώντας, εκ μέρους όλης της ομάδας των Χανίων, ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από τους φιλάθλους μας. Το σημερινό αποτέλεσμα, με όλο το σεβασμό προς τον Ηρόδοτο, δεν είναι απλά αποτυχημένο αλλά ντροπιαστικό. Οι ανησυχίες μου, τις οποίες είχα εκφράσει εγκαίρως κι επανειλημμένα στο προπονητικό τιμ και γενικά στην ομάδα, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.

Προφανώς ορισμένοι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να εκτιμήσουν τις εξαιρετικές συνθήκες που τους παρέχονται, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην SL2. Για τη φετινή σεζόν δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, όμως το καλοκαίρι είναι κοντά και τότε με όλο το χρόνο στη διάθεση μας, σε αντίθεση με πέρυσι, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα πάμε την ομάδα εκεί που όλοι θέλουμε.

Η συγνώμη μου (μας), όπως και στο παρελθόν, απευθύνεται μόνο στους πραγματικούς φιλάθλους μας, αυτούς που έρχονται στο γήπεδο, που ταξιδεύουν για να μας στηρίξουν, που χαίρονται και στενοχωριούνται μαζί μας. Σ’ αυτούς οφείλουμε να απολογηθούμε, αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να μας ασκήσουν ακόμα και την πιο σκληρή, έως και άδικη ορισμένες φορές, κριτική. Δεν έχω(ουμε) τίποτα απολύτως να απολογηθώ(ούμε) σ’ αυτούς που από την άνεση του καναπέ του σπιτιού τους ή της καρέκλας του καφενείου, εδώ και χρόνια, κριτικάρουν τους πάντες και τα πάντα, αναπολώντας ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ που δυστυχώς δεν υπάρχει πια. Και δεν υπάρχει διότι είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια απατεώνων και λαμόγιων, τα οποία όχι μόνο το διέλυσαν αλλά και το ντρόπιασαν, αντί να έχει την τύχη να έχει έναν λεβέντη όπως ο Αντώνης Ροκάκης.

Δεν έχω επίσης τίποτα ν’ απολογηθώ σ’ αυτούς τους λίγους, σε ποσότητα και ποιότητα, οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο ψάχνοντας αφορμή να βγάλουν το κόμπλεξ και τ’ απωθημένα τους. Έχω μόνο να τους πω, επί προσωπικού, ότι ο Γιώργος Βρέντζος σέβεται κι αγαπάει τα Χανιά πολύ περισσότερο απ’ ότι αυτοί. Και ότι το μόνο στοίχημα που έχω βάλει από τότε που ήρθα στα μέρη τους είναι ότι την ομάδα θα την ανεβάσουμε στην SL1…».

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2023 23:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep