Logo
Print this page

Διαζύγιο με υπαιτιότητα Χανίων

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του... περιθωριοποιημένου Λούκας Γκουέντες κατά των Χανίων.

Παρελθόν από τα Χανιά αποτελεί ο Λούκας Γκουέντες. Η ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αποφάσισε τη λύση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με υπαιτιότητα της ΠΑΕ. Η εκδίκαση έγινε τη Δευτέρα (13/02) και η πλευρά του 26χρονου έκανε λόγο για περιθωριοποίησή του.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε από τη δικηγόρο Δόξα Τσαγκαράκη ότι ο Λούκας Γκουέντες τέθηκε στο περιθώριο, λαμβάνοντας εντολή να προπονείται μόνος του και σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα. Ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του, χωρίς ο ίδιος να διεκδικεί αποζημίωση, ενώ υπογράμμισε πως η ΠΑΕ ήταν συνεπής σε ό,τι αφορά στις πληρωμές.

Μάρτυρας κατέθεσε ο πρώην συμπαίκτης του Γκουέντες, Μάριος Ζούνης. Ο νεαρός επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με απόφαση του προπονητή τέθηκε εκτός ομάδας και προπονούνταν μόνος του, ενώ υποστήριξε ότι το ίδιο συνέβη και με ακόμα έναν συμπαίκτη του. Αναφέρθηκε ακόμα ότι ο Γκουέντες είχε στείλει εξώδικα στην ΠΑΕ στις 5 και 25 Ιανουαρίου, ώστε να έρθει σε επαφή με την ομάδα για την επανένταξή του, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

Τελικά, η ΠΕΕΟΔ αποφάσισε τη λύση του συμβολαίου του και ο Γκουέντες αποτελεί παρελθόν.

Last modified onΤρίτη, 14 Φεβρουάριος 2023 18:24
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr