Logo
Print this page

Επίσημη η επιστροφή Σερβιλάκη

Ο 25χρονος μπακ υπέγραψε συμβόλαιο στα Χανιά ως το καλοκαίρι του 2024.

Λίγες ημέρες μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ιωνικό ο Γιώργος Σερβιλάκης ανακοινώθηκε από τα Χανιά και επέστρεψε έπειτα από 4,5 χρόνια στους Κυανόλευκους. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Σερβιλάκη. Ο 25χρονος αμυντικός ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 4,5 χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο γεννημένος στο Ρέθυμνο στις 18 Μαΐου 1997 αριστερός μπακ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ιωνικό Νικαίας στο πρωτάθλημα της Super League. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπου βρέθηκε σε ηλικία 13 ετών, ενώ το 2016 σε ηλικία 19 χρόνων έγινε επαγγελματίας από τους «πράσινους». Στη συνέχεια επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό του ΑΟΧ/Κισσαμικού στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18. Με την ομάδα μας πραγματοποίησε τότε 5 συμμετοχές, τέσσερις για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο μάλιστα τον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν η Επισκοπή, ο Θεσπρωτός (21 συμμ.) και ο Εργοτέλης στον οποίο αγωνίστηκε δυο σεζόν (2020-22) καταγράφοντας συνολικά 52 εμφανίσεις και 9 ασίστ. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε το άλμα για την μεγάλη κατηγορία υπογράφοντας στον Ιωνικό.

Η οικογένεια των Χανίων καλωσορίζει τον Γιώργο και του εύχεται μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιώργος Σερβιλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Χανιά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που από σήμερα είμαι μέλος της ιστορικής ομάδας των Χανίων. Από την πρώτη στιγμή που έδειξε η ομάδα ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου, ένιωσα πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας σύλλογος πολύ γνώριμος σε μένα, με κάλους ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοίκηση. Υπόσχομαι να δώσω το 100% μου για την ομάδα ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας επέλεξε να φοράει το νούμερο «24».

Last modified onΠέμπτη, 05 Ιανουάριος 2023 17:44
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr