Στα Χανιά ο Σέχου

Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Μία ακόμα χειμερινή μεταγραφή ανακοίνωσαν τα Χανιά. Πρόκειται για τον πρώην αμυντικό του Αλμωπού Αριδαίας, Εμιλιάνο Σέχου. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Εμιλιάνο Σέχου. O 24χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024.

Ο υψηλόσωμος (1.92μ.) σέντερ μπακ με καταγωγή την Αλβανία γεννήθηκε στην Πάτρα στις 10 Ιουνίου 1998, αλλά πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κρήτη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και του Ρέθυμνο ΠΣ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά. Αρχικά αγωνίστηκε στην ομάδα Κ17 και αργότερα στην Κ20, ενώ το 2014 σε ηλικία 16 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Πλατανιά που αγωνιζόταν στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Σέχου που είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Αλβανίας, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Luftetari Gjirokaster στην Α’ Εθνική του Αλβανικού πρωταθλήματος με την οποία κατέγραψε 5 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στα Χανιά για λογαριασμό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στη Γ’ Εθνική όπου αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο. Ακολούθησε η Καβάλα επίσης στη Γ’ Εθνική, ενώ την σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής, για να μετακομίσει ένα χρόνο αργότερα στον ΟΦ Ιεράπετρας όπου έμεινε δυο σεζόν. Στον ΟΦΙ ο Σέχου πραγματοποίησε συνολικά 18 εμφανίσεις και πέτυχε 2 γκολ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, όπου σε ενάμισι χρόνο μέτρησε 39 συμμετοχές και 1 γκολ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας επέλεξε να φοράει το νούμερο «26», ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Χανίων σημείωσε: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο το κόσμο. Είμαι παρά πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που η νέα χρόνια με βρίσκει στην ομάδα των Χανίων, μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και ένα μεγάλο όραμα. Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σίγουρα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας».

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Εμιλιάνο Σέχου στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιανουάριος 2023 15:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep