Επίσημο του Μπουτσάκη

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την 23η μεταγραφή τους.

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Γιάννη Μπουτσάκη από τον Εργοτέλη στα Χανιά. Ο 28χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος μέσω προσφυγής και οι Κυανόλευκοι ανακοίνωσαν:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο μέσο Γιάννη Μπουτσάκη, o οποίος αποτελεί το 23ο και τελευταίο απόκτημα της ομάδας για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Γεννημένος στο Ηράκλειο στις 8 Φεβρουαρίου 1994, πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ατσαλένιο και σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του ΠΟΑ. Το 2017 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του όταν και μετακόμισε στον Εργοτέλη που αγωνιζόταν στην Football League (Β’ εθνική). Αμέσως αποτέλεσε βασικό στέλεχος των «κιτρινόμαυρων» τους οποίους υπηρέτησε για πέντε χρόνια.

Συνολικά με τη φανέλα του Εργοτέλη, το νέο απόκτημα της ομάδας μας πραγματοποίησε 126 εμφανίσεις, σημείωσε 6 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ. Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει και επίσημα τον Γιάννη και του εύχεται πολλές επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

.Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο 28χρονος άσος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ φέτος στα Χανιά. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συμβάλω τα μέγιστα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της καθώς κι εγώ τις προσωπικές μου φιλοδοξίες. Εύχομαι σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!».

Last modified onΔευτέρα, 24 Οκτώβριος 2022 13:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep