Αλλάζουν σήμα τα Χανιά

Ο Αντώνης Ροκάκης ανακοίνωσε ότι οι Κυανόλευκοι αλλάζουν σήμα, παρουσίασε την είσοδο του Νότη Ψυλλάκη στα διοικητικά και τη συνεργασία με τον Γιώργο Βρέντζο.

Ιστορικές ανακοινώσεις έγιναν στα Χανιά την Τρίτη (04/10) από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ροκάκη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι ξεκινά η διαδικασία αλλαγής του σήματος και τις προσεχείς ημέρες θα δοθούν τρία διαφορετικά στη δημοσιότητα για να επιλέξουν οι φίλαθλοι της ομάδας. Επισημοποίησε, επίσης, τη συνεργασία με τον Γιώργο Βρέντζο και την επιστροφή του επίτιμου προέδρου των Χανίων, Νότη Ψυλλάκη.

Για τον Γιώργο Βρέντζο ο Ροκάκης είπε:

«Από φέτος στην οικογένειά μας θα είναι ο Γιώργος Βρέντζος. Δεν έχω να σας πω πολλά, επαγγελματικά συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τραπεζίτες και για τον χώρο του ποδοσαίρου τον γνωρίζετε όλοι από την ενασχόλησή του με τον Εργοτέλη όπου και είδατε τις ικανότητες του. Σχετικά με την παρουσία του σε εμάς, είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και συζητούσαμε για το ποδόσφαιρο. Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε μια κουβέντα με τον Γιώργο, του πρότεινα να έρθει να βοηθήσει στα Χανιά και παρά την θετική του διάθεση μου ξεκαθάρισε πρώτο πρώτο του μέλημα ήταν να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, τον Εργοτέλη και μου υποσχέθηκε πως αν δεν βρισκόταν λύση η μοναδική ομάδα που θα ασχολούνταν θα ήταν τα Χανιά.

Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη όταν και δεν βρέθηκε λύση για την πολύπαθη και ιστορική ομάδα του Εργοτέλη, μιλήσαμε και πραγματικά οι απόψεις μας είναι πολύ κοντά σε ποδοσφαιρικά ζητήματα και συμφωνήσαμε. Ο Γιώργος, προς το παρόν, δεν θα είναι ούτε μέτοχος, ούτε μέλος της διοίκησης και θα μας βοηθήσει εξωδιοικητικά. Τον καλοσωρίζω στην μεγάλη οικογένεια των Χανίων και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει τους υψηλούς και ποιοτικούς στόχους που πάντα βάζουμε και που φέτος θα βάλουμε. Aυτό δεν σημαίνει πως οι πόρτες είναι κλειστές καθώς η ομάδα εκπροσωπεί την πόλη και όλο νομό Χανίων».

Ακολούθως παρουσίασε τον Ψυλλάκη και ανέφερε:

«Η συνεισφορά του Νότη Ψυλλάκη στο ποδόσφαιρο των Χανίων είναι πολύ μεγάλη. Θα ήθελα να αναφερθούμε σε τρία μεγάλα ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Όλοι γνωρίζετε την αγάπη του για τον ΑΟ Χανιά όπου διατέλεσε πρόεδρος. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Νότης Ψυλλάκης έρχεται μαζί μας και συμπορεύεται για το όραμα μας».

Ο Ψυλλάκης με τη σειρά του τόνισε:

«Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου τον Αντώνη Ροκάκη για την πρόσκληση ώστε να καταφέρουμε να πατήσουμε ακόμα ψηλότερες κορφές. Ένα αγκάθι αποτελούσε το σήμα και υπάρχει η συμφωνία και η καλή διάθεση ώστε να αγκαλιάσει το σύνολο των Χανιωτών φιλάθλων και να εκφράσει ιδεολογικά. Ο Αντώνης αποδείχθηκε χαλκέντερος σε ένα χώρο που όλοι γνωρίζουμε και παράλληλα πως η ομάδα κατόρθωσε να έχει υψηλά στάνταρ δίχως να λοιδωρηθεί και να βρεθεί στην κατηγορία των ομάδων που απαξιώνουν το ποδόσφαιρο. Αυτό για μένα είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί σαν Χανιώτης θέλω να είμαι περήφανος σε οποιαδήποτε προσπάθεια ταυτίζεται με το νομό και έχει τα εχέγγυα με τον ίδιο, καθαρό, τρόπο.

Θέλω να αναφερθώ στον κύριο Βρέντζο που είναι μαζί μας από σήμερα και αυτό το εγχείρημα είναι ανοικτό σε κάθε Χανιώτη και εγώ από την πλευρά μου σαν επίτιμος πρόεδρος του ΑΟ Χανιά θα κάνω ότι καλύτερο ώστε να προσεγγίσω μια σειρά από επιφανή μέλη ώστε να δημιουργηθεί μια ακόμα πιο δυνατή. Για μένα προσωπικά ο ΑΟ Χανιά είναι μια αξία όμως μιλάμε πλέον για την ΠΑΕ που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το παρελθόν γιατί προέρχεται από την ΠΑΕ Κισσαμικός και το παρελθόν όμως πλέον μιλάμε για το μέλλον όπου πιστεύω πως θα είναι ακόμα καλύτερο.

Θέλω να γεμίσει το γήπεδο και αυτή η προσπάθεια αξίζει να την αγκαλιάσει ο κόσμος γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ματώσει όπως ο Αντώνης Ροκάκης. Θέλω το γήπεδο να σφύζει από κόσμο, αρχής γενομένης από τα εισιτήρια διαρκείας που σύντομα θα ανακοινωθούν».

Σε ό,τι αφορά στην αλλαγή σήματος ο Ροκάκης ανακοίνωσε:

«Αυτό που προέχει είναι η ενότητα, οι ψηλοί στόχοι και να έχουμε στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Σήμερα ξεκινάει η διαδικασία αλλαγής του σήματος με τον τρόπο που είχαμε συζητήσει. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθούν τρία σήματα στην δημοσιότητα ώστε οι φίλοι της ομάδας θα ψηφίσουν αυτό που θα αποτελέσει το επόμενο της ομάδας μας. Σήμερα κιόλας θα δώσω εντολή στον κ. Λυχναρά να ξεκινήσει την διαδικασία ώστε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν ξέρω αν είναι δυνατόν αλλά θα τρέξουμε σε ψηλή ταχύτητα, να υλοποιηθεί η αλλαγή του σήματος. Καταλαβαίνετε όλοι ότι δεν χωράει να λείπει κανείς από αυτήν την προσπάθεια.

Τα Χανιά είναι η πόλη μας και το νομό μας που ήταν ανέκαθεν πρωτεύουσα του αθλητισμού. Βλέπετε τι συμβαίνει σε άλλες ομάδες που είναι κοντά μας, άλλες μεγάλες πόλεις και ιστορικές ομάδες έχουν φύγει από τον χάρτη επειδή δεν υπάρχουν άνθρωποι για να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα. Θέλω να ευχαριστήσω το Νότη Ψυλλάκη, τον Γιώργο Βρέντζο αλλά θα έρθουν και άλλοι ανθρώποι κοντά μας και δεν περισσεύει κανείς από δίπλα μας. Θέλω να το δω στο γήπεδο και με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας να συμβάλει ώστε να υπάρξει αυτή η δυναμική που όλοι έχετε ζήσει και ονειρευόμαστε».

Πηγή: sportcaster.gr

Last modified onΤρίτη, 04 Οκτώβριος 2022 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep