Και Καρλίτος στα Χανιά

Συμφωνία των Κρητικών με τον 29χρονο με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι που έπαιζε στην Αρμενία.

Στο ρόστερ των Χανίων εντάχθηκε ο Κάρλος Μιγκέλ Ταβάρες ντε Ολιβέιρα. Πρόκειται για 29χρονο επιθετικό που έχει γεννηθεί στην Πορτογαλία, κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι και έπαιζε στην Αρμενία με την Πιουνίκ Γερεβάν (13 συμμετοχές).

Ο Καρλίτος έχει παίξει ακόμα σε Δόξα Κατωκοπιάς (108 συμμετοχές, 17 γκολ), Ανόρθωση (57 ματς, 2 γκολ), ΑΕ Λεμεσού (19 συμμετοχές), Βίσλα Πλοκ (10 αγώνες, 2 γκολ) και Καϊσάρ (7 αγώνες). Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 29χρονο Πορτογάλο επιθετικό, Καρλίτος.

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος τα Χανιά πραγματοποίησαν ακόμα μια προσθήκη στο ρόστερ τους, με την απόκτηση του αριστεροπόδαρου επιθετικού που πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις φημισμένες Ακαδημίες της Μπενφίκα, ενώ έχει μεγάλη θητεία στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Κάρλος Μιγκέλ Ταβάρες ντε Ολιβέιρα, όπως το πλήρες όνομά του, με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1993 στη Λισαβόνα και αφού θήτευσε στους «Αετούς», αγωνίστηκε στις ομάδες υποδομών της Εστορίλ και για ένα χρόνο στη Σιντρένσε της Πορτογαλίας.

Σε ηλικία 20 ετών μετακόμισε στη Κύπρο όπου αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες. Αρχικά στη Δόξα Κατωκοπιάς όπου έπαιξε σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, έχοντας συνολικά 108 συμμετοχές, 17 γκολ και 2 ασίστ και εν συνεχεία σε ΑΕ Λεμεσού (19 συμ.) και Ανόρθωση (57 συμ. 2 γκολ, 10 ασίστ). Ακολούθησε η Βίσουα Πουότσκ στην Πολωνία όπου κατέγραψε 10 συμμετοχές 2 γκολ και 2 ασίστ και η Καϊσάρ από το Καζακστάν (7 συμ.).

Το 2019 επέστρεψε για την τρίτη του θητεία στη Δόξα Κοτωκοπιάς, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αρμενία με την Πιουνίκ Γερεβάν (13 συμ.). Η ΠΑΕ Χανιά εύχεται στον Καρλίτος, υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο 29χρονος επιθετικός ανέφερε στις δηλώσεις του: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον πρόεδρο, τον μάνατζερ μου και όλους γύρω από την ομάδα που πραγματοποίησαν τη μεταγραφή μου στα Χανιά. Όλοι με κάνουν να νιώθω ευπρόσδεκτος και αυτό είναι το πρώτο βήμα από τα πολλά που έχουμε να κάνουμε αυτή τη σεζόν. Σίγουρα θα έχουμε πολλές προκλήσεις αυτή τη χρονιά, αλλά αν μείνουμε όλοι μαζί έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο. Νιώθω ενθουσιασμένος που ξεκινά η σεζόν και τα υπόλοιπα θα τα αποδείξουμε στο πρωτάθλημα».

Last modified onΣάββατο, 01 Οκτώβριος 2022 10:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep