Τιμ μάνατζερ στα Χανιά ο Λαμπράκης

Ο Σταύρος Λαμπράκης αποχώρησε από τον Εργοτέλη και έπιασε δουλειά στα Χανιά.

Το πόστο του τιμ μάνατζερ των Χανίων ανέλαβε ο Σταύρος Λαμπράκης μετά την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη. Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του επί σειρά ετών στελέχους της ομάδας του Ηρακλείου που ακολούθησε τον Γιώργο Βρέντζο στους Κυανόλευκους:

«Η ΠΑΕ Χανιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σταύρο Λαμπράκη. Ο έμπειρος παράγοντας αναλαμβάνει τη θέση του Team Manager της ΠΑΕ, συμβάλλοντας με την εμπειρία και τη γνώση του στην οργάνωση και την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Σταύρος Λαμπράκης στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας της ΠΑΕ Χανιά, ανέφερε: «Έρχομαι με μεγάλη διάθεση και ενθουσιασμό στα Χανιά. Μια ομάδα που έχει σημαντική ιστορία και εκπροσωπεί μια μεγάλη πόλη κι έναν μεγάλο Νομό. Θα προσπαθήσω κι εγώ να βάλω το λιθαράκι μου στην προσπάθεια που γίνεται για να μεγαλώσει κι άλλο η ομάδα και να κάνουμε χαρούμενους όλους τους ανθρώπους που την αγαπούν!».

Ο Σταύρος Λαμπράκης ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Χερσονήσου, Ηρόδοτο, Ιάλυσο, Αγερσανί Νάξου και φυσικά Εργοτέλη στον οποίο διετέλεσε αρχηγός και με τον οποίο έφτασε μέχρι και τη Super League. Αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση παρέμεινε στον Εργοτέλη τον οποίο υπηρέτησε επί σειρά ετών από το πόστο του προπονητή, του γενικού αρχηγού και του τεχνικού διευθυντή. Επίσης, ο γεννημένος στο Ηράκλειο στις 26 Φεβρουαρίου 1970 παράγοντας, έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής και της ΠΑΕ ΟΦΗ, τη σεζόν 2016-17. Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Σταύρο Λαμπράκη στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή που αναλαμβάνει στην ομάδα μας».

Last modified onΤρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 12:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep