«Εξάδα με τα Χανιά»

Δεύτερο σπίτι χαρακτήρισε τους Κυανόλευκους ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Τα Χανιά ξεκίνησαν τη Δευτέρα (05/09) την προετοιμασία τους και ο νέος προπονητής, Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε ότι ο πήχης μπαίνει στο πλασάρισμα στην εξάδα. Όπως είπε:

«Αισθάνομαι λίγο παράξενα. Ήρθε η στιγμή, γύρισα στην ομάδα σε μια άλλη κατάσταση. Όταν έφυγα η ομάδα ήταν σαν Κισσαμικός. Έχει προχωρήσει αρκετά. Αισθάνομαι χαρούμενος, αφού γύρισα στο δεύτερό μου σπίτι. Θα είναι δύσκολα. Όλη η κατηγορία περνά μια δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι κάτι που με προβληματίζει. Ίσα ίσα είναι κάτι το οποίο βλέπω σαν κίνητρο. Μου αρέσουν τα δύσκολα. Ξεκινάμε μία δύσκολη προσπάθεια από την αρχή. Δεν θέλω υπομονή για μένα, θέλω για την ομάδα. Ξέρω ότι η πόλη είναι απαιτητική. Υπόσχομαι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε κάτι καλό.

Όταν θέτεις ένα στόχο σημαίνει ότι αναλαμβάνεις και τις ευθύνες αυτού του στόχου. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην εξάδα. Πρέπει να έχεις στόχο το φεγγάρι για να βρεθείς ανάμεσα στ' αστέρια. Αυτό θα πω και στα παιδιά στην πρώτη μας γνωριμία. Να κάνουμε μία καλή ομάδα, να χαίρεται η πόλη την ομάδα. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το ρόστερ θέλει αρκετά κομμάτια ακόμα. Η προσπάθεια γίνεται εδώ και 10 ημέρες. Θα αρχίσει να μας πιέζει και ο χρόνος. Νέα ομάδα, λίγος χρόνος. Ευελπιστώ ως την άλλη εβδομάδα να είμαστε στο 85-90% του ρόστερ για να δουλέψουμε. Να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη δουλειά, ώστε να είμαστε έτοιμοι την 1η αγωνιστική. Να βγάλουμε έναν καλό εαυτό στο γήπεδο.

Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Ακούγονται ποιες έχουν ενισχυθεί, αλλά τα μεγάλα μπάτζετ δεν κάνουν τις ομάδες. Να κυνηγήσουμε τον στόχο, να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Θα είναι δύσκολη η πρεμιέρα με την Παναχαϊκή εντός έδρας. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και να κερδίσουμε».

Last modified onΔευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2022 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep