«Μόνο εμείς εκτός Sportradar»

Νέα αρχή κάνουν τα Χανιά σύμφωνα με τον Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος προανήγγειλε θετικές εξελίξεις για τη Super League 2.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τις αλλαγές που έρχονται στους Κυανόλευκους. Προανήγγειλε θετικές εξελίξεις για τη Super League 2 και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δεν είχαμε το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που περιμέναμε από τον κόσμο των Χανίων. Τα περσινά έσοδα ήταν 55 χιλιάδες ευρώ και ακόμα δεν έχουμε πάρει το πριμ κατάταξης. Οι επαφές της ειδικής επιτροπής της SL2 με τους αρμόδιους φορείς είναι σε πολύ καλό επίπεδο και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Με συγκίνησαν οι επαφές που είχα με απλούς ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Συνεχίζουμε με πιο έντονο το χανιώτικο στοιχειο. Θα δείτε νέα πρόσωπα στο συμβούλιο και σε άλλα πόστα. Υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πολλά χρόνια και έχουν πάρει πολλά λεφτά. Μόλις είδαν ότι η ομάδα μπορεί να μην κατέβαινε, έτρεξαν όπως κάποια ζωύφια όταν μπάζει νερά ένα πλοίο. Θα κάνουμε νέα αρχή. Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν είχε φάκελο στη Sportradar και από τις πρώτες που πήραν πιστοποιητικό και άδεια».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2022 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep