«Νίκη όσο πιο γρήγορα»

Τι δήλωσε ο προπονητής των Χανίων, Νίκος Παπαδόπουλος για το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (18/11) τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν αξιόλογο αντίπαλο που έχει υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Παρότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική, είμαστε σε καλή κατάσταση. Πιστεύουμε πολύ στα παιδιά, στη δουλειά μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να φύγουμε νικητές. Ένα ωραίο παιχνίδι που θέλουμε να υπερβούμε τα όριά μας όπως πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε αν θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με έναν δυνατό αντίπαλο.

Επηρεάζει που δεν έχουμε παίξει στη φυσική μας έδρα. Σημασία έχει ότι στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, επιβάλαμε τον ρυθμό μας, βγάλαμε φάσεις κι αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους.

Το σημαντικό είναι να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, υψηλά στάνταρ αυτοπεποίθησης. Υπάρχει αυτό στην ομάδα, είτε εντός είτε εκτός. Να έρθει όσο πιο γρήγορα η νίκη για να έχουμε καλή ψυχολογία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να πείσουμε τον κόσμο να έρθει περισσότερος και να μας βοηθήσει. Έχουμε τους παίκτες να σκοράρουμε, παίκτες με προσωπικότητα, με ταλέντο. Είναι θέμα χρόνου κι ελπίζω να συμβεί από το επόμενο παιχνίδι».

Last modified onΠέμπτη, 18 Νοέμβριος 2021 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep