Προειδοποιούν για απάτη τα Χανιά

Η ΠΑΕ Χανιά προειδοποίησε τους πολίτες για προσπάθεια απάτης.

Ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι άγνωστοι επικαλέστηκαν προς γυμναστές των Χανίων το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ, Αντώνη Ροκάκη, με σκοπό να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και καρτών, με πρόσχημα επαγγελματική συνεργασία για την υποστήριξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Χανιά με αίσθημα ευθύνης επιθυμεί να ενημερώσει την αθλητική «οικογένεια» ότι πληροφορήθηκε σήμερα από γυμναστές των Χανίων πως δέχτηκαν επικοινωνία από άγνωστα σε αυτήν πρόσωπα, τα οποία επικαλέστηκαν το όνομα του Προέδρου της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη, με σκοπό να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και καρτών, με πρόσχημα επαγγελματική συνεργασία για την υποστήριξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Ο Πρόεδρος της «ΠΑΕ Χανιά» έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές παρακαλώντας να λάβουν άμεσα τα αναγκαία νόμιμα προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα για την προστασία των συμπολιτών του.
Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εμπιστεύονται για κανέναν λόγο ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα σε οποιονδήποτε τρίτο».

Last modified onΠέμπτη, 14 Οκτώβριος 2021 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep