Υπεγράφη η σύμβαση για τη Μοναχή Ελιά

Ο προϋπολογισμός των έργων αναβάθμισης στο αθλητικό κέντρο των Χανίων ανέρχεται στις 250 χιλιάδες ευρώ.

Ξεκινά η αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου της Μοναχής Ελιάς στα Χανιά. Την Τετάρτη (21/07) υπεγράφη η σύμβαση και η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Ο Αθλητισμός Απαιτεί Υποδομές και Ενότητα για να Εξασφαλίσει Μέλλον & Νίκες στα Χανιά μας. Η Αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου της Μοναχής Ελιάς Σήμερα Ξεκίνησε Γιατί Ενώσαμε Δυνάμεις!»

Σήμερα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, κ. Αντώνης Ροκάκης, προσκλήθηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, μαζί με τον Δήμαρχο Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, να παραστεί στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κατά την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των έργων αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου της Μοναχής Ελιάς, το οποίο ανήκει στο Δήμο Χανίων, με προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 250.000 ευρώ.

Ο Αντώνης Ροκάκης, δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης:

«Ο Αθλητισμός απαιτεί υποδομές και ενότητα για να εξασφαλίσει μέλλον & νίκες στα Χανιά μας. Η αναβάθμιση του αθλητικού κέντρου της "Μοναχής Ελιάς" σήμερα ξεκίνησε γιατί ενώσαμε δυνάμεις.

Μετά από αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμαρχο των Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και τη Δημοτική Αρχή της πόλης, στην οποία ανήκει το αθλητικό κέντρο, δημιουργήθηκε μια ολοκληρωμένη μελέτη ώστε ο Αθλητισμός των Χανίων να αποκτήσει ένα αξιόλογο προπονητικό κέντρο για την ανάπτυξή του. Εκεί, και τα Χανιά, η ομάδα του τόπου μας, θα μπορεί πλέον να προπονείται σε κατάλληλες συνθήκες και υποδομές για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια, και ο Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης, με συνέπεια δίπλα στην Αθλητική Οικογένεια, ανέλαβε να στηρίξει οικονομικά την κατασκευή του σημαντικού έργου, το οποίο ξεκινάει να υλοποιείται μετά και τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο. Εμείς στην ΠΑΕ Χανιά, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο "Πάθος που Αξίζει" να δουλεύουμε με έμφαση στα παιδιά, μέσω των δυναμικών μας Ακαδημιών, ώστε να χτίσουμε ένα καλύτερο Αύριο για τον τόπο μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μαζική συμμετοχή στο 1ο Camp που διοργανώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο και πάλι με την έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης συγκέντρωσε 160 παιδιά από όλη την Περιφερειακή μας Ενότητα».

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιούλιος 2021 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep