Ο Κατσιμήτρος στα Χανιά

Διετές συμβόλαιο με τα Χανιά υπέγραψε ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Κατσιμήτρος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κατσιμήτρο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1997 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν σε πολύ μικρή ηλικία στην Ακαδημία του Ατρομήτου Σχηματαρίου. Στα 12 του εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα. Στο διάστημα αυτό υπήρξε διεθνής με τις "μικρές" Εθνικές ομάδες. Τον Σεπτέμβριο του 2016 ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση Αμμοχώστου, μένοντας μία σεζόν στην Κύπρο. Από το 2017 μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 άνηκε στο δυναμικό του Εργοτέλη, μετρώντας συνολικά σε επίσημα παιχνίδια 76 συμμετοχές. Στο φετινό πρωτάθλημα διατήρησε 13 φορές απαραβίαστη την εστία του.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Επειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του ο 24χρονος τερματοφύλακας δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα των Χανίων. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τη διοίκηση και τον προπονητή και εύχομαι όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Last modified onΣάββατο, 10 Ιούλιος 2021 10:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep