Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ | Round 9 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ATHENS KALLITHEA εν ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Σμυρλής
88Βγήκε Τάσος Δημητριάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σωκράτης Ευαγγέλου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - Ευαγγέλου αντί Δημητριάδη
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κερασίδης αντί Χοτζάλι
84Βγήκε Γκέρτιν Χοτζάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Άγγελος Κερασίδης (MΕΣΟΣ)
83ΔΟΚΑΡΙΑλέξανδρος Σμυρλής
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Εκτέλεση κόρνερ από τον Μάκο, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Σμυρλή που έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μακρίδη έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα στα χέρια του Κουτογλίδη που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ταμπάκης αντί Γκέτσι
76Βγήκε Αουρέλ Γκέτσι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Δημητριάδης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - Μακρίδης αντί Γυφτοκώστα.
73Βγήκε Νίκος Γυφτοκώστας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μακρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπανίκου προσπάθησε να κρεμάσει από μακριά τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
62Βγήκε Κωνσταντίνος Βαλμάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Σμυρλής αντί Βαλμά για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπερνάντ Μάκο
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λουκίνας βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας και προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, αλλά με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Κουτογλίδης.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Λουκίνας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ από τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας για την απόφαση του διαιτητή.
55ΓΚΟΛΓιάννης Λουκίνας
55ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΓιάννης Λουκίνας
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - Ο Κυριάκης το κέρδισε από τον Συριόπουλο.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δημητριάδης έκανε την προσποίηση και το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάκο δοκίμασε ένα σουτ από δεξιά εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα εκτός εστίας.
46Βγήκε Τζορτζ Κόλλινς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κυριάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Κυριάκης αντί Κόλινς για την ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Δημητριάδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
39ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΣτάθης Συριόπουλος
39ΓΚΟΛΣτάθης Συριόπουλος
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μάκο εκτέλεσε το κόρνερ από την δεξιά πλευρά, ο Συριόπουλος πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ΑΕ Καραϊσκάκης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε μέτρα στο γήπεδο, προσπαθεί να βρει διαδρόμους και τρόπους για να απειλήσει την εστία της Καλλιθέας.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λουκίνας κέρδισε την μπάλα από λάθος του Συριόπουλου και προσπάθησε να μπει στην περιοχή της Καλλιθέας, αλλά δεν είχε στήριγμα και έχασε την μπάλα.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χοτζάλι πήρε ωραία μπαλιά από τον Μάκο, μπήκε στην περιοχή αφού πέρασε έναν αμυντικό της ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά στη συνέχεια έπεσε από το μαρκάρισμα του Καραγιάννη, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα κυκλοφορεί καλά την μπάλα, έχει τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει δημιουργήσει σημαντική φάση.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Χοτζάλι μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Μέλκα που είχε κλείσει καλά την εστία του.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη από αριστερά εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Καλλιθέας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Θανάσης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Γυφτοκώστας, Χούσος, Δημητριάδης, Κόλινς, Θεολόγου, Παπανίκου, Λουκίνας, Τσοντάκης, Μακρής
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιάννης Τσιβίλογλου): Κουτογλίδης, Καντέ, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Σεζάι, Βασιλείου, Χοτζάλι, Μάκο, Βαλμάς, Γκέτσι
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Γκότσης (Κορινθίας)

eeep eeep