Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 8 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ATHENS KALLITHEA εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Καμπέρης αντί Σαχινίδη
91Βγήκε Βασίλης Σαχινίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Καμπέρης (MΕΣΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Ντιακιτέ από δεξιά, σέντραρε και ο Ξόμπλιος προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι, αλλά αυτή έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Ανδρέου Γ. αντί Τσιλούλη
83Βγήκε Σωτήρης Τσιλούλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Ανδρέου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Καντέ από δεξιά, ο Ξόμπλιος πήδηξε αλλά δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ταλέντο, η μπάλα φάνηκε να χτυπά και στο δοκάρι μετά από την επέμβαση του τερματοφύλακα του ΑΠόλλωνα Λάρισας και έφυγε κόρνερ.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χοτζάλι έκανε "σλάλομ" και μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όπου δέχθηκε μαρκάρισμα και έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα με τους παίκτες και τον πάγκο της Καλλιθέας να ζητούν πέναλτι.
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Σμυρλής
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης μπήκε από πλάγια στην περιοχή της Καλλιθέας, πέρασε την μπάλα δίπλα από τον τερματοφύλακα, αλλά ο Παπαγγελής έδιωξε πάνω στην γραμμή.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Χοντζάλ από εκτέλεση φάουλ, ο Παπαγγελής κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σμυρλής αντί Βασιλείου
69Βγήκε Κωνσταντίνος Βασιλείου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67Βγήκε Νίκος Σουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μαυριάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Μαυριάς αντί Σουλίδη
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης τελείωσε με διαγώνιο σουτ την φάση διαρκείας που υπήρξε στην εστία της Καλλιθέας, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κουρτεσιώτης
51Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Ξόμπλιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ξόμπλιος αντί Ταμπάκη
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αουρέλ Γκέτσι
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από πλάγια του Σκούπρα, έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτογλίδης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σκούπρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την συμβολή των δοκών της Καλλιθέας.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γκέτσι αντί Μήλιου
40Βγήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αουρέλ Γκέτσι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σαχινίδης δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, μπλόκαρε ο Κουτογλίδης.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ταλέντο από τα όρια της περιοχής του Απόλλωνα Λάρισας, η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε ο Παϊτέρης.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά δυνατό παιχνίδι, με πολλά μαρκαρίσματα και λάθη και από τις δύο πλευρές.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα Λάρισας, στον Ταμπάκη που πρόλαβε να κάνει το κοντρόλ, αλλά ο Παϊτέρης τον πρόλαβε και έσωσε την εστία του.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μήλιος μπήκε από αριστερά, γύρισε την μπάλα, αλλά ο Χοτζάλι δεν κατάφερε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας, αφού ήταν λίγο πιο πίσω από εκεί που πήγε η μπάλα.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αδύναμη κεφαλιά του Ανδρέου μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, μπλόκαρε ο Κουτογλίδης.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σουλίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας μετά από ωραία σέντρα του Χατζή στο δεύτερο δοκάρι.
15ΓΚΟΛΝίκος Σουλίδης
15ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Σουλίδης
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στην περιοχή του Σκούπρα, ο Σαχινίδης έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας) Βοηθοί: Σταματάκος (Λακωνίας), Καρβούνης (Μεσσηνίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Αγρόδημος, Σαχινίδης, Σουλίδης, Τσιλούλης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος, Ταλέντο, Μήλιος, Χοτζάλι, Ταμπάκης.

eeep eeep