Αναφορά Αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 8 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ εν ΧΑΝΙΑ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93Βγήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Σερβιλάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ: Σερβιλάκης αντί Χαλκιαδάκη.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ: Ντάγκρας αντί Βρεττού.
90Βγήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζουν οι γηπεδούχοι. Σουτ του Ριζογιάννη, φεύγει λίγο άουτ.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Ο Νικόλτσης αντί του Αποστολίδη.
88Βγήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Νικόλτσης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα Δράμας. Κεφαλιά του Πετρόπουλου, απομακρύνει εντυπωσιακά ο Λαζαρίδης
84Βγήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Πετρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Εντός αγωνιστικού χώρου ο Πετρόπουλος, εκτός ο Ματσούκας.
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Βιτλής
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1: Αυτή την φορά ο Παντελάκης είναι εύστοχος. Ο αμυντικός του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού βρίσκεται αφύλακτος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μένκα.
77ΓΚΟΛΕπαμεινώνδας Παντελάκης
77ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΕπαμεινώνδας Παντελάκης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ντατίδης αντί του Τσούτση
73Βγήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκέρμαν Ντατίδης (MΕΣΟΣ)
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσούτσης
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Ριζογιάννη, πρώτη κεφαλιά από τον Γκότοβο, η μπάλα φτάνει στον Κάσες και ο Ισπανός στην κενή εστία καταφέρνει να αστοχήσει.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός προσπαθεί να αντιδράσει άμεσα. Ο Αποστολίδης βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, ο Ντιμιτρόφσκι όμως του παίρνει την... μπουκιά από το στόμα παραχωρώντας κόρνερ.
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μαρκόπουλος
64ΓΚΟΛΚώστας Μαρκόπουλος
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Ο Μαρκόπουλος λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με πλασέ νικάει τον Λαζαρίδη και δίνει το προβάδισμα στην Δόξα Δράμας.
64ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κώστας Μαρκόπουλος
60Βγήκε Φανούρης Γουνδουλάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Μαρκόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ο Μαρκόπουλος στην θέση του Γουνδουλάκη.
57ΔΟΚΑΡΙΕπαμεινώνδας Παντελάκης
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ: Κόρνερ του Αποστολίδη, ο Παντελάκης πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά σημαδεύει το δοκάρι.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σπουδαία φάση με τον Τόλι, που τον έκοψε σωτήρια για τους γηπεδούχους ο Βιτλής.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κάσες, ο πορτιέρο του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, Λαζαρίδης μπλοκάρει την μπάλα.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σπυρόπουλος κάνει το σουτ από μακρινή απόσταση, ανησυχεί τον Λαζαρίδη αλλά φεύγει εκτός εστίας.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Βρεττός
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί και πάλι ο Μπαϊκαρά. Το σουτ του ποδοσφαιριστή της Δόξας Δράμας φεύγει ελάχιστα άουτ.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πτώση του Τσούτση εντός περιοχής, με τον ρέφερι Βουρνέλη και πάλι να θεωρεί πως δεν υπάρχει παράβαση.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φανούρης Γουνδουλάκης
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε πλεονεκτική θέση ο Μπαϊκαρά μετά από κόρνερ του Γουνδουλάκη, στο σουτ του Τούρκου η μπάλα έχει πορεία προς τα δίχτυα, όμως βρίσκει στον Γκίνη και απομακρύνεται.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη απειλή για την Δόξα Δράμας. Ο Ματσούκας μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει ωστόσο ο Ζιούλης κόβει σωτήρια, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό. Στην αντεπίθεση ο Αποστολίδης, σουτάρει υπό πίεση από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να μπλοκάρει ο Μένκα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...«Μπλοκαρισμένη» στο ξεκίνημα του αγώνα η Δόξα Δράμας. Δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη κατάσταση μπροστά από την εστία του Λαζαρίδη.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αποστολίδη φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μένκα.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός ζητάει πέναλτι σε πέσιμο του Γκίνη μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι Βουρνέλη να μην βλέπει παράβαση του πορτιέρο της Δόξα, Μένκα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκόπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αποστολίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Αϊναλής, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Βιτλής, Ριζογιάννης, Κάσες, Γουνδουλάκης, Μπαϊκαρά, Τσούτσης, Ματσούκας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος "σπάει" η τετράδα της άμυνας της Δόξας. Παραμένουν σταθεροί οι Σπυρόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος και την θέση του Πεταυράκη παίρνει ο Βιτλής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά προβλήματα για τους Κρητικούς μιας και δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Πετράκη οι Σελινιωτάκης, Λέο, Ξύδας και Σάλιακας.

eeep eeep