Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΦΗ | Round 4 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΟΦΗ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 18 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μπουντόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία του ΟΦΗ.
85 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αφού θεώρησαν οι φιλοξενούμενοι πως έπρεπε να είχε σταματήσει η μπάλα επειδή ήταν κάτω παίκτης του ΟΦΗ από μαρκάρισμα του Μίλιεβιτς.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουντόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά λίγο πάνω από την εστία του ΟΦΗ.
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Ανδρεόπουλος
80Βγήκε Θανάσης Παπατόλιος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλμπέρτος Ρούσσος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ρούσσος αντί Παπατόλιου για τον ΟΦΗ.
78Βγήκε Αντώνης Τσιάρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κριστιάν Μίλιεβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μίλιεβιτς αντί Τσιάρα για τον ΑΟ Τρίκαλα.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπαστεριανός έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Γκόλια, έδιωξε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ με γροθιές.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθειες της ομάδας των Τρικάλων να δημιουργήσει κινδύνους από δεξιά στην άμυνα του ΟΦΗ, αλλά το μόνο κέδρος είναι δύο διαδοχικά κόρνερ.
71Βγήκε Ανδρέας Τσίπρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μπουντόπουλος αντί Τσίπρα για τον ΑΟ Τρίκαλα.
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Χαντί
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ντίνα από δεξιά στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Χαντί πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ πριν βρεθεί στην πορεία της ο Ανδρεόπουλος.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Κουστιανικούλης αντί Κουσκουνά για τον ΟΦΗ
66Βγήκε Νίκος Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Γκόλιας
62Βγήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Γροντής (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γροντής αντί Τζόκιτς για τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά πιο δυναμικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να είναι πολύ πιο δραστήριος.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χαντί προσπάθησε να κάνει ένα τεχνικό σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία των Τρικάλων.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
46Βγήκε Δημήτρης Μάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Όγκμποε αντί Μάνου για τον ΟΦΗ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τζόκιτς από δεξιά στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Καπός έπιασε την κεφαλιά που πέρασε έξω από την εστία του Στρέζου.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Καπό μέσα από την περιοχή του ΟΦΗ, ο Στρέζος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ορτέγκα από αριστερά στην περιοχή των Τρικάλων, ο Βέρτζος έδιωξε με κεφαλιά μπροστά από τον Κουσκουνά που του έκανε και φάουλ.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή σέντρα του Τσίπρα από δεξιά, αλλά ο Καπός δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω από την εστία του ΟΦΗ.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ορτέγκα πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή των Τρικάλων, έκανε το σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο και άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να μην ανησυχήσει ο Αποστολίδης.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ από τον Καπό, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του ΟΦΗ.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καπός πήρε την μπάλα πλάγια δεξιά στην περιοχή και παρά την πίεση κατάφερε να κάνει το διαγώνιο σουτ που έδιωξε ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής.
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κοτσώνης
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά για τα Τρίκαλα, ο Τσίπρας δεν μπόρεσε να γίνει κάτοχος της μπάλας και οι αμυντικοί του ΟΦΗ έδιωξαν.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O έντονος ρυθμός που υπήρχε στα πρώτα λεπτά έχει πέσει και υπάρχουν περισσότερα λάθη στις τελικές μεταβιβάσεις με αποτέλεσμα να μην γίνονται φάσεις.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου έξω από την περιοχή των Τρικάλων, η μπάλα πάνω από την εστία.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χαντι πήρε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Τρικάλων, αλλά πρόλαβε με την έξοδο του ο Αποστολίδης και μπλόκαρε.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσίπρα μέσα από την περιοχή μετά από ωραία πάσα του Πάνου, αλλά ο Ποτουρίδης του έκλεισε το πεδίο και η μπάλα έφυγε κόρνερ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσίπρας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ με μακρινό σουτ, αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Γκόλια για τα Τρίκαλα από δεξιά, ο Βέρτζος στην προσπάθεια του να κάνει προβολή, βρήκε την μπάλα με το χέρι και σταμάτησε η φάση για τα Τρίκαλα.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσίπρα, η μπάλα σε κόρνερ από ωραία επέμβαση του Στρέζου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία στην Δυτική Αττική και τα θύματα της.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Ζιαμπάρης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο του ΟΦΗ είναι οι: Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Λεάλ, Πουρτουλίδης, Όγκμποε, Μάρτος, Κουτσιανικούλης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Παπατόλιος, Νάστος, Ορτέγκα, Χαντί, Μάνος, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Καπός, Τσίπρας, Τζόκιτς, Ντίνας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι αναπληρωματικοί του ΑΟ Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Χιντζίδης, Μίλιεβιτς, Γροντής, Τεγούσης, Γιαννίτσης, Μπουντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο αγωνιστικός χώρος είναι αρκετά βαρύς, αφού υπήρξε βροχόπτωση τις τελευταίες ώρες, αλλά στο ξεκίνημα δεν υπάρχει βροχή.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Παπατόλιος

eeep eeep