Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΡΗΣ | Round 22 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΑΡΗΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 18 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Γιώργος Βαλεριάνος
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Δεύτερη κίτρινη στον Βαλεριάνο για μαρκάρισμα στον Στεργίδη.
92ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΜιχάλης Μπαστακός
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γενική σύρραξη με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, με τους Ντάσιο και Μπαστακό να αποβάλλονται με απευθείας κόκκινη κάρτα.
92ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΓιώργος Ντάσιος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
88ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Μάρκος Ντούνης
88ΓΚΟΛΜάρκος Ντούνης
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντούνη και ο Άρης φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Γκίνο
83Βγήκε Λευτέρης Ιντζόγλου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Μπαστακός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Μπαστακός αντί Ιντζόγλου.
79Βγήκε Θύμιος Αργυρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην θέση του Αργυρόπουλου ο Μουστακόπουλος.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απίστευτη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Τετ α τετ ο Μωραϊτης, ο Αναγνωστόπουλος με εκπληκτική επέμβαση κρατάει την ομάδα του μέσα στο ματς.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Πασάς στην θέση του Διαμαντόπουλου.
75Βγήκε Δημήτρης Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Πασάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Σωτηράκος
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αργυρόπουλου έξω από την περιοχή φεύγει ψηλά άουτ.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην θέση του Πολίμου, μπαίνει ο Μπουτζίκος. Και αυτή αναγκαστική αλλαγή για τους Αχαιούς.
67Βγήκε Ηλίας Πολίμος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μπουτζίκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Γκίνο αντί του Φουρλάνου, ο οποίος φάνηκε να έχει ενοχλήσεις.
61Βγήκε Σπύρος Φουρλάνος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Γκίνο (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πλατέλλα μπλοκάρει ο Βρονταράς.
58Βγήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάρκος Ντούνης (MΕΣΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Στην θέση του Παυλίδη ο Ντούνης.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, μέσα από την περιοχή, δεν έχει δύναμη και έτσι μπλοκάρει ο Βρονταράς στην γωνία του.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αργυρόπουλου, Φωτάκης και Μωραϊτης από πλεονεκτική θέση δεν μπορούν να βρουν την μπάλα και έτσι ο Αναγνωστόπουλος μπλοκάρει.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί ο Άρης. Εξαιρετικό σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή, καταλήγει ελάχιστα άουτ.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Πλατέλλας
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θύμιος Αργυρόπουλος
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλύτερα έχει μπει στο παιχνίδι η Παναχαϊκή. Χωρίς πάντως να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία μέχρι στιγμής.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Σουτ του Φωτάκη, απομακρύνει προσωρινά ο Αναγνωστόπουλος και στην επαναφορά ο Ελευθεριάδης με νέο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η φάση μάλιστα είχε ξεκινήσει από τον σκόρερ.
43ΓΚΟΛΧρήστος Ελευθεριάδης
43ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χρήστος Ελευθεριάδης
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επικίνδυνη σέντρα του Ντάσιου από δεξιά, πριν βρει την μπάλα με το κεφάλι ο Μωραϊτης, απομακρύνει σωτήρια ο Μπούρμπος.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Δεληζήσης
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Φουρλάνος
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Βαλεριάνος
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μπούρμπος μπαίνει στην περιοχή της Παναχαϊκής, την κατάλληλη στιγμή.. κόβει την μπάλα στο κέντρο της άμυνας, αρχικά ο Παυλίδης και στην συνέχεια ο Κάσσος δεν μπορούν να βρουν την μπάλα και να την στείλουν προς την εστία του Βρονταρά.
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Λουμπαρδέας
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επικίνδυνη σέντρα από τον Πολίμο, ο Δεληζήσης απομακρύνει με το κεφάλι πριν μπει στην φάση ο Μωραϊτης.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένταση μεταξύ Βαλεριάνου και Μωραϊτη. Συστάσεις από τον διαιτητή Λάμπρου στους δύο ποδοσφαιριστές.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο γήπεδο της Αγυιάς βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η Παναχαϊκή, για την οποία επιστρέφει από τιμωρία ο Γκίνο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας) Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Κορτέσης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο τραυματίας, Μιλούβονιτς και ο διεθνής με την εθνική Ιορδανίας, Χαντί αποτελούν τα προβλήματα για την ομάδα του Άρη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος, Μωραΐτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το κορεό έκανε την εμφάνισή του στην σκεπαστή εξέδρα. Ένα τεράστιο πανό με ένα ηφαίστειο σηκώνουν οι οπαδοί της Παναχαϊκής...
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εντυπωσιακή η εικόνα της κατάμεστης σκεπαστής εξέδρας του γηπέδου της Αγυιάς, όπως φάνηκε από τον τηλεοπτικό δέκτη. Οι οπαδοί της Παναχαϊκής δίνουν δυναμικό παρών στο ντέρμπι...
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σημαντική παρουσία και των οπαδών του Άρη, που ταξίδεψαν μεμονωμένα στην Πάτρα.

eeep eeep