Αναφορά Αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 10 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΒΕΡΟΙΑ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 06 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι σε χέρι του Πάνου στην μεγάλη περιοχή των Τρικάλων ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής έδειξε πως το χέρι ήταν στο σώμα.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία μπαλιά του Πάνου από δεξιά, ο Μιλοσάβλιεφ βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά αυτή τη φορά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Λαζόπουλος αντί Δαμιανάκη
87Βγήκε Χαράλαμπος Δαμιανάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Λαζόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντακόλ προσπάθησε να περάσει κάθετα στον Μιλοσάβλιεφ, αλλά πρόλαβε ο Λάσκαρης και έκοψε πριν βγει μόνος με τον τερματοφύλακα της Βέροιας ο Σέρβος.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Καψάλης
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από δεξιά στην περιοχή της Βέροιας, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων που μπλόκαρε με σωστή έξοδο.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Γιαμόα αντί Δόρη
71Βγήκε Αλέκος Δόρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άλεξ Γιαμόα (MΕΣΟΣ)
65ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Αντεπίθεση από τον ΑΟ Τρίκαλα με τον Ζγκούρη να ανοίγει ιδανικά στον Μιλοσάβλιεφ που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μόνος με τον τερματοφύλακα της Βέροιας.
65ΓΚΟΛΒλάνταν Μιλοσάβλιεβ
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Τόμιτς από δεξιά, η μπάλα πάλι προς την εστία και έδιωξε σε νέο κόρνερ ο τερματοφύλακας της Βέροιας.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Χιντζίδης αντί Γκόλια που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
58Βγήκε Βασίλης Γκόλιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στράτος Χιντζίδης (MΕΣΟΣ)
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Δαμιανάκης
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βασίλης Γκόλιας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο μετά από μια μονομαχία με τον Ρούνεϊ Βανκεβάι και θα αποχωρήσει από το γήπεδο στην δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟ Τρίκαλα στο σημερινό παιχνίδι.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με τον ίδιο κακό ρυθμό συνεχίζεται και το δεύτερο ημίχρονο, με καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει συνοχή στο παιχνίδι της ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες.
46Βγήκε Κυριάκος Ανδρεόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Γροντής (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Γροντής αντί Ανδριόπουλου
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο κόρνερ για τον ΑΟ Τρίκαλα, με τον Γκόλια αυτή τη φορά να προσπαθεί να "ξεγελάσει" τον τερματοφύλακα της Βέροιας, αλλά τελικά έδιωξε την μπάλα που πήγαινε προς την εστία.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ουνγιαλίδη μέσα από την περιοχή του ΑΟ Τρίκαλα, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα εκτός εστίας.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Οφέι αντί Μπλέτσα που φεύγει με πρόβλημα τραυματισμού.
38Βγήκε Γιώργος Μπλέτσας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τζίντεον Οφέι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καμία σημαντική ευκαιρία για τις δύο ομάδες μέχρι τώρα, με τον ΑΟ Τρίκαλα να πιέζει περισσότερο και την Βέροια να μην μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στις αντεπιθέσεις.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν είναι καλός ο ρυθμός της αναμέτρησης, με τον ΑΟ Τρίκαλα να προσπαθεί να βρει τρόπο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ευκαιρία.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζγκούρη έκανε την παράλληλη σέντρα στην περιοχή από δεξιά, αλλά ο Μιλοσάβλιεφ δεν μπόρεσε να βρει μπάλα και κλώτσησε αέρα από το σημείο του πέναλτι.
15Βγήκε Δημήτρης Καπός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρόντιον Ζγκούρη (MΕΣΟΣ)
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Ο Δημήτρης Καπός δεν μπορεί να συνεχίσει και μπαίνει στη θέση του ο Ζγκούρη.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δημήτρης Καπός δέχθηκε μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή και έχει βγει για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να διαπιστωθεί αν μπορεί να συνεχίσει στην αναμέτρηση.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Γκόλια για τον ΑΟ Τρίκαλα, ο Ανδρεόπουλος προσπάθησε να πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Βέροιας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ, Καπός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας) Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το ντεμπούτο τους με τον ΑΟΤ κάνουν οι Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, Άλεξ Ντακόλ που πήραν φανέλα βασικού.

eeep eeep