ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΗΡΑΚΛΗΣ
0 2

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος της αναμέτρησης
85Βγήκε Πασάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Καλφούντζος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επανέναρξη της αναμέτρησης για τα τελευταία λεπτά...
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ για λίγα λεπτά, αφού υπήρξε είσοδος στον αγωνιστικό χώρο οπαδών της ΑΕΛ που έφυγαν από τις εξέδρες και προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο.
77Βγήκε Δεληζήσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σταθάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή του Ελιομάρ, ο Πινδώνης έπιασε την κεφαλιά και "υποχρέωσε" τον Γιαννίκογλου να διώξει εντυπωσιακά.
68Βγήκε Τόσκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στεφανίδης (MΕΣΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Πινδώνη μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία.
65Βγήκε Καρασαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τσότρας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κάσσου πλάγια στην περιοχή η μπάλα έφυγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πινδώνη από τα όρια της περιοχής του Ηρακλή, μπλόκαρε την μπάλα ο Γιαννίκογλου.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλός ρυθμός σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, με τον Ηρακλή πλέον να έχει την πίεση στην περιοχή της ΑΕΛ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους
46Βγήκε Κουρτεσιώτης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μουλόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Σερζίνιο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λύρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξαφνικό μακρινό σουτ του Πίντο, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ηρακλή.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός έχει πέσει αρκετά, με την ΑΕΛ να μην μπορεί να φτάσει σε αξιόλογη τελική προσπάθεια και τον Ηρακλή να μην έχει σωστές πάσες στην αντεπίθεση με αποτέλεσμα να βγαίνει ο Λουκίνας οφσάιντ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ προσπαθούν να μειώσουν το σκορ, αλλά έχουν ανέβει αρκετά και έτσι μένουν χώροι για τον Ηρακλή που έχει βγει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.
16ΓΚΟΛΚάσσος
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...0-2 ΓΚΟΛ Ο Τσιλιανίδης με ακόμη μια τελική πάσα έβγαλε τον Κάσσο πλάγια δεξιά στην περιοχή και εκείνος με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα με τον Αποστολίδη να αιφνιδιάζεται.
16ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κάσσος
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κάσσος
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...0-1 ΓΚΟΛ Ωραία αντεπίθεση του Ηρακλή με τους Σαραμαντά που άνοιξε στον Τσιλιανίδη και εκείνος μέσα στην περιοχή στον Λουκίνα που τελείωσε με σουτ την φάση.
11ΓΚΟΛΛουκίνας
11ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λουκίνας
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πίντο μέσα από την περιοχή του Ηρακλή, η μπάλα χτύπησε και στα πόδια ποδοσφαιριστών του Γηραιού και έφυγε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Λάμπρου (Αν. Αττικής), Κουρέντας (Τρικάλων)

eeep eeep