Logo
Print this page

Διαφωνία... ποινικής ρήτρας

Ποιες προσφυγές της Κέρκυρας συζητήθηκαν. Αναβολές για Ηρόδοτο, Απόλλωνα Λάρισας.

Μία πεντάδα προσφυγών κατά της Κέρκυρας περιελάμβανε το πινάκιο της ΠΕΕΟΔ τη Δευτέρα (15/04) στην ΕΠΟ. Ωστόσο, δύο εξ αυτών συζητήθηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση, ο Ανδρέας Κολοβούρης διεκδικεί το ποσό των 1.600 ευρώ και ο Χρήστος Γρομητσάρης 7.250 ευρώ.

Για την περίπτωση του δεύτερου, πάντως, υπήρξε διαφωνία μεταξύ της έδρας και του εκπροσώπου της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ Μανώλη Αλαφραγκή. Αφορμή η ποινική ρήτρα που ζητά ο Γρομητσάρης. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, η ΠΑΕ έχει υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά με πολλούς ποδοσφαιριστές, ώστε να περιορίσουν τις αξιώσεις τους και αν η ίδια παραβιάσει τη συμφωνία, τότε προβλέπεται ποινική ρήτρα 1.000-1.500 ευρώ.

Ο Γρομητσάρης, όπως τονίστηκε, έλυσε το συμβόλαιό του στις 9/5/18 και το οφειλόμενο ποσό ήταν 21.000 ευρώ. Παρόλα αυτά ως τον Δεκέμβριο η Κέρκυρα πλήρωσε μόνο δύο δόσεις των 3.000. Κατατέθηκε προσφυγή, αυτή αποσύρθηκε μετά από αίτημα της ΠΑΕ και υπεγράφη νέο ιδιωτικό συμφωνητικό με ποινική ρήτρα.

Ο πρόεδρος της έδρας, Βασίλης Ανδρόνικος αρχικά ζήτησε από την πλευρά του παίκτη να παραιτηθεί από τους τόκους για να επιδικαστεί η ρήτρα, αλλά όταν αυτό έγινε σημείωσε πως δεν θα αλλάξει κάτι... «Είναι άδικο να μην επιδικαστεί η ρήτρα. Αυτή συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από την πλυρά του ποδοσφαιριστή, Το ποσό που διεκδικεί ο Γρομητσάρης είναι 7.250 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στις υποθέσεις των Βέρτζου, Παμλίδη, Ρόλε αυτές αναβλήθηκαν για τις 6 Μαΐου. Σε αναβολή οδηγήθηκαν, τέλος και αυτες των Μαρσέλο Τροΐζι κατά του Απόλλωνα Λάρισας, Μπρούνο Κονέ κατά το Ηροδότου.

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2019 01:19
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr