Παραμονή Χανίων, Αστέρα Β
- Written by Βρασίδας Ράπτης
- Published in ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ
- 0 comments
Η αποβολή της Παναχαϊκής μετατρέπει την αυλαία των πλέι άουτ στην πλέον αδιάφορη.
Η Super League 2 αποφάσισε την αποβολή της Παναχαϊκής και τον υποβιβασμό της στη Γ' Εθνική. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η αυλαία των πλέι άουτ στον Β' όμιλο δεν θα έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι Αχαιοί καταλαμβάνουν την τελευταία θέση. Παράλληλα την 1η και την παραμονή τους «κλείδωσαν» τα Χανιά. Ο Παναργειακός θα πάρει την Κυριακή (04/05) τρίποντο στα χαρτιά απέναντι στην Παναχαϊκή και θα φτάσει τους 19 πόντους, όμως από τη στιγμή που η ΑΕΚ Β υποβιβάζεται, θα παρασύρει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες την ομάδα του Άργους. Αυτό θα συμβεί, είτε ο Αστέρας Β νικήσει στα Περιβόλια, είτε όχι.
Η ομάδα της Αρκαδίας είναι η 2η που βγαίνει κερδισμένη από την εξέλιξη της Παρασκευής (02/05), καθώς παραμένει και εκείνη στη Super League 2.
Η Super League 2 ανακοίνωσε, τέλος, τη ματαίωση του αγώνα Παναργειακός - Παναχαϊκή:
«Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της αποβολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από το πρωτάθλημα της Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2024-25, ο αγώνας ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ της 10ης αγωνιστικής δεν θα διεξαχθεί».