Παίρνει άδεια η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης ανακοινώνει άμεσα θετικές αποφάσεις επί των εφέσεων των ΠΑΕ.

Άδεια σε δεύτερο βαθμό εξασφαλίζει η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι σε πρώτο βαθμό είχαν αποτύχει λόγω των οφειλών στον Μπόγκνταν Μάρα, όμως η μερική κατάπτωση της εγγυητικής έπειτα από σχετική αίτηση του Ρουμάνου ανέτρεψε τα δεδομένα. Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, αλλά και όσες ΠΑΕ κατέθεσαν έφεση (Καμπανιακός, Μακεδονικός, Ηλιούπολη) στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, δικαιώθηκαν.

Όλες οι εφέσεις συζητήθηκαν την Τρίτη (09/07) στην ΕΠΟ και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί ότι η ΠΑΕ που προσέφυγαν σε δεύτερο βαθμό, θα λάβουν άδεια.

Η άδεια των Θεσσαλονικέων σημαίνει ότι δρομολογούνται εξελίξεις σε ό,τι αφορά στη μεταβίβαση των μετοχών στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος είχε θέσει βασική προϋπόθεση να μην υπάρχουν περιορισμοί ενίσχυσης. Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής θα μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στην αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ σε κάθε ευκαιρία υπογράμμιζε ότι θα ήταν σκάνδαλο εάν οι Κυανόλευκοι έπαιρναν άδεια λόγω εκπρόθεσμης πληρωμής του Μάρα και ο μεγαλομέτοχος, Αχιλλέας Νταβέλης είχε δηλώσει ότι σε μία τέτοια περίπτωση οι Βυσσινί θα κινούνταν νομικά. 

Last modified onΤρίτη, 09 Ιούλιος 2024 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep