Καταγγελίες και... παραπλάνηση!

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής Ροκάκη - Χανίων κατά του αποτελέσματος των εκλογών της SL2.

Ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έφτασε την Τρίτη (21/03) η προσφυγή των Αντώνη Ροκάκη - Χανίων κατά του εκλογικού αποτελέσματος της Super League 2. Ο χαμένος της διαδικασίας προσέφυγε για 4 λόγους, έτσι ώστε να κριθεί άκυρη η διαδικασία, να εκπέσει ο Πέτρος Μαρτσούκος και οι εκλογές να επαναληφθούν.

Οι προσφεύγοντες δεν παρέλειψαν να κάνουν λόγο για πλαστές και κατασκευασμένες βεβαιώσεις από πλευράς Μαρτσούκου και χαρακτήρισαν παρωδία τις εκλογές μέσω του μάρτυρα Αντώνη Αραβαντινού. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, πάντως, ήταν ότι ο δικηγόρος Άρης Λυχναράς δήλωσε πως... εξαπατήθηκε από τον νομικό σύμβουλο της λίγκας, Αντώνη Βουγίδη!

Όσο για τη Super League 2 και τον δικηγόρο του Μαρτσούκου; Επεσήμαναν ότι όλα έγιναν νόμιμα. Στάθηκαν στο γεγονός ότι τα 3 από τα 4 μέλη της εφορευτικής επιτροπής ήταν επιλογές των Χανίων, σημείωσαν ότι ουδεμία ένσταση έγινε ως και το τέλος της διαδικασίας και επεσήμαναν ότι ορθά ο Απόλλων Λάρισας μετείχε στο ΔΣ.

Το FL News παρακολούθησε την εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Η προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη και των Χανίων ήταν κατά της SL2, των από 8 Μαρτίου 2023 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2 και πάσης συναφούς Πράξεως αυτής, κατά της από 06.03.2023 απόφασης ανακήρυξης ως υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου του ΔΣ κ. Πέτρου Μαρτσούκου και των από 8 Μαρτίου 2023 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εφορευτικής Επιτροπής της Super League 2 και πάσης συναφούς Πράξεως αυτής.

Πρόσθετη παρέμβαση άσκησε ο Πέτρος Μαρτσούκος υπέρ της SL2 κατά των Αντωνίου Ροκάκη, Χανίων για την απόρριψη α) της προσφυγής-αίτησης κατά της «Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, Super League 2» και κατά των από 8 Μαρτίου 2023 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εφορευτικής Επιτροπής της και πάσης συναφούς πράξεως αυτών, και β) της προσφυγής-αίτησης κατά της «Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, Super League 2» και κατά της από 6.3.2023 απόφασης ανακήρυξης ως υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου του ΔΣ κ. Πέτρου Μαρτσούκου και των από 8 Μαρτίου 2023 αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εφορευτικής Επιτροπής της και πάσης συναφούς πράξεως αυτών.

Τα Χανιά και τον Ροκάκη εκπροσώπησαν οι νομικοί Άρης Λυχναράς, Αγγελική Θερμογιάννη, τη Super League 2 οι Αντώνης Βουγίδης, Κωνσταντίνος Μίχος και τον Πέτρο Μαρτσούκο ο Ζαφείρης Τσολακίδης. Παρόντες και οι Αντώνης Αραβαντινός (Προοδευτική), Λάμπρος Ιωακείμ (Ηρακλής Λάρισας), με τον πρώτο να καταθέτει ως μάρτυρας. Αντίθετα, απών ήταν ο Μαρτσούκος.

Η προσφυγή Χανίων, Ροκάκη βασίστηκε σε τέσσερις λόγους:

1. Η ΓΣ εκλέγει μεταξύ των μελών της τον γραμματέα και την εφορευτική επιτροπή.
2. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών των υποψηφίων έγινε από τον νομικό σύμβουλο και όχι την εφορευτική επιτροπή.
3. Ο Απόλλων Λάρισας συμμετείχε μη νόμιμα και ψήφισε μη νόμιμα.
4. Παραβιάστηκε το άρθρο 12παρ.3 του καταστατικού σχετικά με τη 10ετή εμπειρία και εξειδίκευση του εκάστοτε υποψήφιου.

Ο Λυχναράς και η Θερμογιάννη αρχικά ζήτησαν να προσκομίσει η άλλη πλευρά τα πλήρη πρακτικά των αρχαιρεσιών, κάτι που αποδέχτει ο Βουγίδης, και να καταθέσει ο Αντώνης Αραβαντινός. Παρότι ο πρόεδρος της έδρας τόνισε ότι θα χαθεί η ουσία, εν τέλει το αίτημα έγινε αποδεκτό, ώστε ο μάρτυρας να πιστοποιήσει ότι ζητήθηκαν τα έγγραφα των υποψηφιοτήτων.

Η SL2 ισχυρίζεται ότι χορήγησε τα έγγραφα όταν της ζητήθηκαν και ότι ο Ροκάκης τα ζήτησε δύο ημέρες μετά τις εκλογές. «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ένσταση, γιατί δεν γνωρίζαμε τα δικαιολογητικά του συνυποψηφίου», είπε η Θερμογιάννη και συμπλήρωσε: «Μας παραπλάνησε ο νομικός σύμβουλος που είπε ότι όλα είναι ελεγμένα». Ο Βουγίδης από την πλευρά του κατέθεσε ενστάσεις αοριστίας και απαραδέκτου.

Αραβαντινός: «Διαδικασία - παρωδία»

Ο Αραβαντινός στην κατάθεσή του τόνισε μεταξύ άλλων: «Η εκλογική διαδικασία ήταν παρωδία. Είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες χωρίς να έχει εκλεγεί εφορευτική επιτροπή. Νόμιζαν ότι μπορούσαν να κάνουν εκλογές με ΔΣ. Ζήτησα ποιο όργανο ανακήρυξε τους υποψήφιους και ποιος εγγυάται ότι τηρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 12 του καταστατικού. Μου είπαν ο νομικός σύμβουλος. Εκείνος μου είπε ότι δεν τους ανaκήρυξε και ότι θα τους ανακηρύξει η εφορευτική επιτροπή».

Η έδρα ρώτησε αν οι υποψήφιοι ήταν τρεις και αν οι δύο που είχαν ζητήσει, εν τέλει προκηρύχθηκαν. «Ποιο όργανο τους ανακήρυξε υποψήφιους;», αναρωτήθηκε ο Αραβαντινός και συνέχισε: «Η SL2 έβγαλε ανακοίνωση ότι ήταν δύο υποψήφιοι. Οι αιτήσεις έπρεπε να κατατεθούν στην εφορευτική επιτροπή. Ζήτησα τα έγγραφα, αλλά δεν μου τα έδωσαν ποτέ».

Ρωτήθηκε ακολούθως ο Αραβαντινός από τον έναν εκ των διαιτητών: «Υποβάλατε ένσταση εσείς ή κάποιος άλλος για να μη γίνουν οι εκλογές;».

Αραβαντινός: «Δεν μου έδιναν τα χαρτιά να δω. Θεωρούσα ότι είχαν έννομο συμφέρον οι δύο υποψήφιοι και θα το έκαναν οι ίδιοι. Σε ποιον να κάνω την ένσταση; Δεν υπήρχε εφορευτική επιτροπή. Δεν ξέρω τι ήταν... Συνέλευση, συμβούλιο; Ο κύριος Βουγίδης δεν είναι όργανο, είναι υπάλληλος. Από αυτά που είδα λυπάμαι».

Θερμογιάννη: «Πώς πειστήκατε και συνέχισε η διαδικασία; Σας έπεισε κάποιος ότι έλεγξε τα έγγραφα;».

Αραβαντινός: «Με διαβεβαίωσε ο κύριος Βουγίδης, αλλά στη συνέχεια μου είπε ότι δεν ανακήρυξε εκείνος τους υποψηφίους. Από ό,τι φάνηκε ήταν ψεύτικα όλα. Αν είχε εκλεγεί η εφορευτική, ξέρω τι θα έκανα».

Μίχος: «Γιατί πήγατε στη λίγκα στις 8 Μαρτίου; Δεν πήρατε πρόσκληση για το ΔΣ;».

Αραβαντινός: «Πήγα γιατί προκηρύχθηκαν εκλογές ως νόμιμος εκπρόσωπος της Προοδευτικής».

Τσολακίδης: «Αντέδρασαν, σύμφωνα με τα πρακτικά Προοδευτική και Ηρακλής Λάρισας...».

«Ειδικός σύμβουλος στη... Μπαρτσελόνα»

Ο Λυχναράς ακολούθως αναφέρθηκε στους λόγους της προσφυγής. Υποστήριξε ότι η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής ανήκει αποκλειστικά στο σώμα της ΓΣ. Αυτή, όμως εξελέγη από το ΔΣ, άρα είναι μη νόμιμη και άκυρη η εκλογή της εφορευτικής. «Προσκομίστηκαν αποφάσεις από άλλες εκλογές προέδρων, όπου την εκλογή έκανε το ΔΣ», είπε και συνέχισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε την παρατυπία των άλλων;».

Για την ανακύρυξη των υποψηφίων είπε: «Ο έλεγχος δεν μπορεί να γίνει από τον νομικό σύμβουλο. Δεν εξετάστηκαν σε βάθος. Μπορούσε να πει ότι ήταν ειδικός σύμβουλος στη... Μπαρτσελόνα, δεν θα το εξέταζαν. Ό,τι έγγραφο έφεραν, επικυρώθηκε. Μας έφεραν παρόμοιο έγγραφο του Ροκάκη ότι έχει προϋπηρεσία 2.5 χρόνια στον ΑΟ Χανιά. Ο κύριος Μαρτσούκος από τον Αστέρα Βλαχιώτη πήγε στον Αχαρναϊκό, στην Ηλιούπολη, στον Απόλλωνα Πόντου, σε όλη την Ελλάδα».

«Έρωτας ο Αστέρας Βλαχιώτη»

Ο πρόεδρος, Γιώργος Αυγέρης σχολίασε εύστοχα, δείχνοντας πολύ καλά διαβασμένος: «Έρωτάς του, όμως ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη». Ο Λυχναράς συνέχισε: «Σε περσινή του συνέντευξη είπε ότι ασχολείται με το ποδόσφαιρο τέσσερα χρόνια. Ο κύριος Ροκάκης είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ Χανιά 7.5 χρόνια. Στην πόλη που έχει την ομάδα. Και προηγουμένως ήταν στον ΑΟ Χανιά, 100 μέτρα απόσταση. Τη βεβαίωση έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη που ήταν στον ΑΟ Χανιά».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας και τη μη νόμιμη συμμετοχή του, είπε:

«Έχουμε το έγγραφο του ποδοσφαιριστή που ρωτάει γιατί δεν έχουν αφαιρεθεί βαθμοί. Δεν υφίσταται πλέον η αναστολή, έχει αλλάξει ο κανονισμός. Διακοπή μεσολαβεί μόνο από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ως τον πρώτο της επόμενης περιόδου. Δεν υπάρχει αναλογική εφαρμογή. Η έλλειψη δράσης δεν θεραπεύει την παράβαση. Αυτοδικαίως έπρεπε να αποβληθεί».

Πρόεδρος: «Θεωρείτε δηλαδή ότι δεν χρειάζεται την απόφαση που λέει ο νόμος...».

Η Θερμογιάννη ανέφερε από την πλευρά της:

«Ποτέ δεν ήρθε ως θέμα η εκκρεμότητα του Απόλλωνα Λάρισας. Την 1η Μαρτίου, οπότε παραιτήθηκε ο προηγούμενος πρόεδρος, ανέλαβε προσωρινά ο κύριος Σταμούλης. Στις 2 Μαρτίου ο Βίγια του Απόλλωνα Λάρισας έστειλε έγγραφο και ρωτούσε γιατί δεν έχουν επιβληθεί ποινές. Παρόλα αυτά κανείς δεν ενημέρωσε το ΔΣ».

«Πλαστό το έγγραφο της Ηλιούπολης»

Για τη 10ετή εμπειρία και εξειδίκευση του Μαρτσούκου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η Θερμογιάννη σχολίασε:

«Το ένα έγγραφο το χαρακτηρίζουμε πλαστό. Προσκόμισε μία βεβαίωση με ημερομηνία 6/2/2023 υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο της Ηλιούπολης, Φώτη Θεοδωράκη. Αναφέρεται για το διάστημα 2007-11. Ο κύριος Θεοδωράκης είναι πρόεδρος της ΠΑΕ που συατάθηκε τον Οκτώβριο του 2022. Βεβαιώνει ότι ο κύριος Μαρτσούκος προσέφερε τις υπηρεσίες του από το 2007 έως το 2011. Σύμφωνα με το ΓΕΜΗ υπήρχε μία διαφορετική ΠΑΕ το 2007, η οποία τέθηκε σε εκκαθάριση το 2014. Δεν έχει αρμοδιότητα να εκπροσωπήσει την παλιά ΠΑΕ. Επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε στην ποινική δικαιοσύνη.

Το δεύτερο έγγραφο αφορά το 2013-17. Έχει ημερομηνία 10/08/2017. Την είχε κρατήσει από τότε για να βεβαιώσει ότι διετέλεσε με επιτυχία στον Αχαρναϊκό. Την υπογράφει ο κύριος Σταμούλης Χαράλαμπος. Είναι και προσωρινός πρόεδρος που πήρε τη θέση του κυρίου Λεουτσάκου. Στο ΓΕΜΗ φαίνεται ότι ο κύριος Σταμούλης διετέλεσε πρόεδρος κατά τη σύσταση της ΠΑΕ το 2014. Αποδεικνύεται ότι στις 2/8/2016 είχε παραιτηθεί από το ΔΣ. Πώς δίνει βεβαίωση για το 2017; Από το 2016 ως το 2017 έχουν παραιτηθεί τα 3 από τα 5 μέλη του ΔΣ του Αχαρναϊκού. Επιφυλασσόμαστε να προσφύγουμε και γι' αυτό το έγγραφο.

Στην 3η βεβαίωση από τον Απόλλωνα Πόντου βεβαιώνεται ότι ήταν σύμβουλος από το 2018 ως το 2020. Από το 2020 έως και πρόσφατα είναι αντιπρόεδρος ο κύριος Χαράλαμπος Σταμούλης. Δηλαδή είναι ο ίδιος που υπογράφει τη βεβαίωση του Αχαρναϊκού. Τα έγγραφα Μαρτσούκου είναι κατασκευασμένα. Αυτοαναιρείται σε συνέντευξη που έχει δώσει και λέει ότι είναι στο ποδόσφαιρο τέσσερα χρόνια. Τα είπε το καλοκαίρι του 2022. Πουθενά δεν μιλά για άλλη ΠΑΕ παρά μόνο για τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Παραπλανηθήκαμε από τις διαβεβαιώσεις του νομικού συμβούλου ότι οι υποψηφιότητες είχαν ελεγχθεί και για το ότι ο Απόλλων Λάρισας δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Ζητήσαμε να μας επιβεβαιώσει αν έχουν ελεγχθεί τα δικαιολογητικά των νομίμων εκπροσώπων και πήραμε θετική απάντηση.

Για το έννομο συμφέρον είπε: «Παραβιάστηκε το καταστατικό. Η ΠΑΕ είναι μέλος της Ένωσης και ο κύριος Ροκάκης έχασε για μία ψήφο. Αν δεν εγκρινόταν η συμμετοχή Μαρτσούκου θα ήταν σήμερα πρόεδρος».

Ο Λυχναράς τοποθετήθηκε και για το πώς μπήκε γραμματέας στις αρχαιρεσίες:

«Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την εφορευτική επιτροπή. Δεν σηκώθηκα από τη θέση μου. Ηθικά εξαπατήθηκα από τον κύριο Βουγίδη».

Ακολούθως αγόρευσε ο Βουγίδης, ο οποίος απάντησε:

«Υπήρχε ΔΣ και εστάλη πρόσκληση σε όλα τα μέλη όπως προβλέπεται. Ομόφωνα το ΔΣ εξέλεξε την εφορευτική επιτροπή. Τα τρία από τα τέσσερα μέλη υποδείχτηκαν από τους προσφεύγοντες. Ο κύριος Ροκάκης υπέδειξε τον κύριο Ράλλη και δύο μέλη τους κ.κ. Παλτόγλου, Παπαδημητρίου. Το τέταρτο ήταν ο κύριος Λυχναράς τον οποίο υπέδειξα εγώ. Κανείς δεν υπέβαλε ένσταση.

Το πρακτικό φέρει τις υπογραφές όλων. Αυτό αναφέρει: «Το ΔΣ εξέλεξε εφορευτική επιτροπή. Κατά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών υπάρχουν δύο υποψηφιότητες, του κυρίου Μαρτσούκου και του κυρίου Ροκάκη». Άρα η ανάδειξη δεν έγινε από κανέναν νομικό σύμβουλο, αλλά από την εφορευτική επιτροπή». Και συνεχίζει: «Το σώμα κάνει δεκτές τις δύο υποψηφιότητες και προχώρησε στη διαδικασία».

Για τον δεύτερο λόγο προσφυγής, σημείωσε:

«Στο σάιτ της λίγκας γνωστοποιήθηκε ποιοι κατέθεσαν υποψηφιότητες».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας:

«Εκτελέσαμε την ποινή στο δεκαήμερο. Στις 2/2 αποφασίστηκε η επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος. Το αγωνιστικό τμήμα έκανε αναλογική εφαρμογή και θεωρεί ότι υπάρχει αναστολή. Με την επανέναρξη αφαιρέθηκαν εκ νέου βαθμοί. Για την αποβολή υπάρχει απόφαση του ΔΣ. Αν θεωρήσουμε ότι κακώς το αγωνιστικό τμήμα δεν αφαίρεσε βαθμούς, έπρεπε να μεσολαβήσει απόφαση του ΔΣ για την αποβολή. Δεν κατατέθηκε κάποια ένσταση κατά της διαδικασίας, ακόμα και μετά το πέρας αυτής».

Για τα έγγραφα:

«Και οι δύο υποψήφιοι συμπλήρωσαν τα χρόνια με δηλώσεις που δεν αμφισβητούνται. Δεν απαιτούνται δημόσια έγγραφα ή να έχουν σχέση εξαρτημένης εργασίας. Ποτέ δεν αρνήθηκα να προσκομίσω τα έγγραφα. Όταν μου ζητήθηκαν, τους τα παρέδωσα αμέσως».

Ο Μίχος ανέφερε μεταξύ άλλων για το έννομο συμφέρον:

«Η εκλογή προέδρου ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα του ΔΣ. Αυτό εκλέγει την εφορευτική επιτροπή και εκείνη ελέγχει τη διαδικασία εντός ΔΣ. Οι προσφεύγοντες μετείχαν στο ΔΣ, ψήφισαν, εξέλεξαν εκπρόσωπο στην εφορευτική επιτροπή, ο εκπρόσωπός τους μετείχε στις ομόφωνες αποφάσεις της εφορευτικής και όλη η διαδικασία έγινε με την ψήφο της ΠΑΕ Χανιά. Η μόνη διαφορά του ΔΣ με τη Γενική Συνέλευση είναι ότι στη ΓΣ δεν θα ψήφιζε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Για τον Απόλλωνα Λάρισας, η Ένωση αποφασίζει για την αποβολή. Την ημέρα του ΔΣ δεν είχε ληφθεί απόφαση, άρα νόμιμα μετείχε στο συμβούλιο. Γνώριζε και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Χανιά ότι μετείχε ο εκπρόσωπός του και δεν προέβαλε αντίρρηση. Η προσφυγή είναι απαράδεκτη. Στρέφεται κατά φερόμενης απόφασης με ημερομηνία 6/3. Η ανακοίνωση της SL2 ενημερώνει το κοινό για τους υποψηφίους των εκλογών. Δεν είναι ανακήρυξη.

Σε ό,τι αφορά στα έγγραφα των δύο υποψηφίων, η νομική υπηρεσία εφάρμοσε τα ίδια μέτρα και ίδια σταθμά και για τους δύο. Αρκέστησε σε βεβαιώσεις. Αποδέχτηκε ιδιωτικά έγγραφα. Ο έλεγχος δεν περιλαμβάνει ερευνητική επαλήθευση των εγγράφων. Ουδείς εκ των μελών δεν στερήθηκε του δικαιώματός του να ελέγξει τα έγγραφα. Το αίτημα του κυρίου Αραβαντινού απαντήθηκε αμέσως, ενώ και ο κύριος Ροκάκης τα παρέλαβε μόλις τα ζήτησε.

Το έγγραφο του Αχαρναϊκού αναγνωρίζεται ως γνήσιο και δεν προσβάλλεται ως πλαστό. Πράγματι υπογράφεται από τον κύριο Σταμούλη. Με τα ίδια μέτρα και ίδια σταθμά και ο κύριος Φυντικάκης δίνει βεβαίωση. Με την αυστηρή νομική έννοια δεν υπάρχει διαδοχή. Και των Χανίων με την ίδια λογική δεν έχει απόλυτη ταύτιση με το νομικό πρόσωπο το οποίο έχει πάψει να υπάρχει».

Τελευταίος αγόρευσε ο δικηγόρος του Μαρτσούκου, Τσολακίδης:

«Κανείς από τους προσφεύγοντες δεν αντέδρασε. Επιβεβαίωσε και ο μάρτυρας ότι αντέδρασαν Ηρακλής Λάρισας και Προοδευτική. Στερούνται ενεργητικής νομιμοποίησης. Υπήρξαν πολλές αντιφάσεις. Δεν γίνεται άλλοτε ο κανονισμός να μιλά για τη λήξη του πρωταθλήματος και άλλοτε να μην απαιτείται απόφαση της Ένωσης.

Το καταστατικό μιλά για 10ετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν αναφέρει συγκεκριμένα αποδεικτικά μέσα. Στη Β' Εθνική έχουμε εκκαθαρίσεις, αλλαγές διοικήσεων. Διαβεβαίωση δεν θα πιστοποιούνταν από νόμιμο εκπρόσωπο ομάδας. Έχουν όλες οι ΠΑΕ της κατηγορίας άνω των 10 ετών ζωή για να το πιστοποιήσουν; Είναι έγγραφα μαρτυρίας. Όπως ο κύριος Φυντικάκης βεβαίωσε για τον κύριο Ροκάκη, έτσι και ο κύριος Σταμούλης λέει τα αληθή».

Ροκάκης: «Δώστε τέλος στο αδιέξοδο»

Ο Αντώνης Ροκάκης που παρακολούθησε τη διαδικασία είπε στην έδρα στο τέλος της διαδικασίας:

«Είμαι ο μακροβιότερος πρόεδρος στην κατηγορία και κλείνω φέτος οκτώ χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι έχετε καταλάβει πολύ καλά ότι η κατηγορία μας βρίσκεται σε αδιέξοδο. Γι' αυτό μπήκα μπροστά για να μπω υποψήφιος και να λυθούν τα προβλήματα. Για κανέναν άλλον λόγο, γιατί πέραν αυτού, έχω πάνω από 10 θέσεις ευθύνης στα Χανιά, πολιτικές και όχι μόνο. Βοηθήστε μας να φύγουμε από αυτό το αδιέξοδο».

Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία για υπομνήματα ως τη Δευτέρα (27/03, 14.00), κάτι που σημαίνει ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων η απόφαση θα εκδοθεί προς τα τέλη της προσεχούς εβδομάδας.

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2023 02:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep