Logo
Print this page

Εκδίκαση στις... 21 Μαρτίου

Ούτε την προσεχή εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις από το μέτωπο των εσόδων μέσω του Στοιχήματος στη Super League 2.

Διορία μίας εβδομάδας έδωσαν στις 8 Μαρτίου τα μέλη του ΔΣ της Super League 2 στον νέο πρόεδρο Πέτρο Μαρτσούκο, ώστε να συναντηθεί με τον Λευτέρη Αυγενάκη και να διεκδικήσει τα χρήματα που αναλογούν από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του Στοιχήματος. Η προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη κατά του εκλογικού αποτελέσματος ήταν δεδομένο ότι θα πήγαινε πίσω τις εξελίξεις. Και όπως αποδεικνύεται, ούτε την προσεχή εβδομάδα, οπότε προγραμματίστηκε νέο συμβούλιο, θα υπάρχουν νεότερα.

Μόλις τη Δευτέρα (13/03) το γραφείο του υφυπουργού και όχι ο ίδιος, βέβαια, ενημέρωσε τον Μαρτσούκο ότι θα προγραμματιστεί ραντεβού όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Όχι, φυσικά, μετά την εκδίκαση της προσφυγής, αλλά μετά την έκδοση της απόφασης...

Πότε πρσδιορίστηκε να συζητηθεί αυτή στην ΕΠΟ; Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη (21/03). Εάν κάποια από τις δύο πλευρές δεν ζητήσει αναβολή και με την πιθανότητα χορήγησης προθεσμίας για κατάθεση υπομνημάτων, απόφαση στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έχει εκδοθεί τέλη Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι και μετά το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος οι ομάδες δεν θα γνωρίζουν αν και πόσα χρήματα μπορούν να περιμένουν.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάρτιος 2023 11:50
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr