Αναστολής συνέχεια στη SL2

Συστάθηκε επιτροπή για συνάντηση με όλους τους αρμόδιους φορείς. Τρίωρο ΔΣ στη διοργανώτρια.

Εντείνονται οι κινητοποιήσεις στη Super League 2 με αφορμή την άρνηση του Λευτέρη Αυγενάκη να δώσει την προβλεπόμενη χρηματοδότηση από τη φορολόγηση του Στοιχήματος. Το έκτακτο συμβούλιο ξεκίνησε στις 12.00, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15.00 και αυτό που προκύπτει είναι ότι το πρωτάθλημα παραμένει σε αναστολή (δεδομένα δεν θα υπάρχει δράση και το Σαββατοκύριακο 18-19/02).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που βρέθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας, συστάθηκε επιτροπή που θα επιδιώξει συναντήσεις με ολους τους αρμόδιους φορείς (ΕΠΟ, Super League 1, Αυγενάκη) με στόχο να πάρει η κατηγορία τα προβλεπόμενα. Σε αυτή αναμένεται να συμμετέχουν ο πρόεδρος της λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι Αχιλλέας Νταβέλης (ΑΕΛ), Αλέξης Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου), Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά), Βίκτωρ Τσιολέκας (Athens Kallithea)

Αναμένεται, μάλιστα, να εκδοθεί άμεσα ανακοίνωση στην οποία η Super League 2 ζητά συναντήσεις με τους πολιτικούς και γενικά τους αρμόδιους φορείς για το θέμα της ΚΥΑ, ενώ αποδέχεται τα κριτήρια, αλλά μελλοντικά. Σε ό,τι αφορά ζητήματα αδιαφάνειας του πρωταθλήματος (ο Λευτέρης Αυγενάκης το χαρακτήρισε «βρώμικο»), συντάσσεται σύσσωμη υπέρ της διαφάνειας και ζητά από όποιον έχει αποδεικτικά στοιχεία, να τα προσκομίσει.

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη (09/02) και μέσω της εταιρείας που ανέλαβε το μάρκετινγκ, ξεκίνησε καμπάνια για τα... ψίχουλα που δίνει ο Αυγενάκης. Την Πέμπτη (16/02) θα γίνει νέο ΔΣ για να υπάρξει η σχετική ενημέρωση των μελών. Γενικά η διοργανώτρια παραμένει αμετακίνητη στη θέση της, αυτή της επ' αόριστον αναστολής, μέχρι να δικαιωθεί.

Μεταξύ των απόψεων που ακούστηκαν ήταν και η ακραία του αντιπροέδρου της Βέροιας, Στέργιου Διαμάντη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Χρειάζεται κατά μέτωπον επίθεση. Να πάμε όλοι τα δελτία σε τσουβάλια στον Αυγενάκη». Ο Αντώνης Ροκάκης των Χανίων από την πλευρά του υποστήριξε ότι με συντονισμένες κινήσεις η SL2 μπορεί να πάρει τουλάχιστον τις 170 χιλιάδες για κάθε ομάδα και πρότεινε: «Να δώσει η κάθε ομάδα από 5.000 ευρώ, ώστε να τα μοιράσουμε σε Ηρόδοτο και Απόλλωνα Λάρισας. Είναι άδικο οι δύο ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να μην λάβουν επιχορήγηση».

Last modified onΠέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2023 16:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep