Αυγενάκης: «Ακραία απόφαση» (vid)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε με ευχές στο ερώτημα για τη μείωση της χρηματοδότησης στη Super League 2.

Στο ΕΑΚ Χανίων βρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης το απόγευμα της Παρασκευής (03/02) και, φυσικά, ρωτήθηκε για την απόφαση αναστολής της Super League 2 εξαιτίας του «ψαλιδιού» στη χρηματοδότηση από το Στοίχημα. Ο υφυπουργός χαρακτήρισε ακραία την κίνηση της SL2, αλλά στην ερώτηση για τη μειωμένη χρηματοδότηση απάντησε με ευχές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ ακόμα τους περιμένω, γιατί είχαμε πει σε 48 ώρες θα τα ξαναλέγαμε. Αντί να τα ξαναπούμε, γιατί δεν καταλήξαμε κάπου, ανεστείλαν το πρωτάθλημα. Κανένα πρόβλημα... Εμείς συνεχίζουμε τη διαδικασία προετοιμασίας της ΚΥΑ που θα κατανέμει τα χρήματα στις υπόλοιπες τρεις Λίγκες, τη Σούπερ Λιγκ, τη Λίγκα του μπάσκετ, του βόλεϊ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Και βέβαια, όταν με το καλό επανέλθουν στα γήπεδα τότε θα συνεχίσουμε τη συζήτηση για την όποια χρηματοδότηση μπορεί το κράτος να τους βοηθήσει μέσα από το μόνιμο μηχανισμό που συστήσαμε για τη στήριξη του αθλητισμού.

Εμείς είμαστε εδώ και ό,τι είπαμε το είπαμε πολύ καθαρά προς κάθε κατεύθυνση: Βρεθήκαμε τη δεύτερη φορά για να βάλουμε στο τραπέζι προς όλες τις κατευθύνσεις τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προχωρούσαμε τη κατανομή. Θα δίναμε ραντεβού σε δύο 24ωρα για να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και τη πιθανότητα αύξησης χρηματοδοτήσεων ή άλλους τρόπους βελτίωσης όλων αυτών. Αντί αυτού, είδαμε να παίρνουν μία απόφαση, η οποία κατά την άποψή μου είναι ακραία. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με όλες τις υπόλοιπές Λίγκες… Έχουμε μεριμνήσει ως Πολιτεία για όλους τους εργαζόμενους είτε είναι ποδοσφαιριστές ή απλά στελέχη στις ΠΑΕ και συνεχίζουμε την πορεία μας»

Ισχύει ότι από τις 270 χιλιάδες πέσαμε στις 70 χιλιάδες;

«Να είστε καλά, καλή χρονιά».

Media

Last modified onΣάββατο, 04 Φεβρουάριος 2023 11:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep