Πρόστιμο και ήττα στα χαρτιά

Αναμενόμενη η τιμωρία του Ηροδότου για την παρωδία απέναντι στην Κηφισιά.

Την ήττα (3-0) από την Κηφισιά και το πρόστιμο των 4.000 ευρώ αποφάσισε για τον Ηρόδοτο ο αθλητικός δικαστής. Υπενθυμίζεται ότι οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον κάτω μέχρι να διακοπεί το παιχνίδι πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 08.01.2023 με ΠΑΕ Προοδευτική)

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη ολοκλήρωσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Κηφισιά λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Διαγόρας Νέων λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΕΩΝ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τριακόσια (300) ευρώ.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης του αγώνα της 19/12/2022 με την ΠΑΕ Διαγόρας Νέων λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΩΝ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τριακόσια (300) ευρώ».

Last modified onΤετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2023 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep