Ανάστατη με Αυγενάκη η SL2!

Ένα ποσό της τάξης των 70 χιλιάδων ευρώ θα πάρει, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τη συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη, κάθε ομάδα της SL2 από το Στοίχημα! Αναμένονται ισχυρές αντιδράσεις.

Αναστάτωση επικρατεί στις ΠΑΕ της Super League 2 με βάση την πληροφόρηση που έχουν από τη συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τους επικεφαλής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στην οποία έλαβε μέρος ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε τους φορείς για την κατανομή του ποσού που τους αναλογεί από τη φορολογία των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων και τα νέα μόνο ευχάριστα δεν ήταν για την κατηγορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Αυγενάκης ανέφερε ότι οι Β' ΠΑΕ δεν θα πάρουν χρήματα και με τις παραμέτρους που γνωστοποιήθηκαν, υπολογίζεται ότι οι ομάδες θα λάβουν από 70 χιλιάδες ευρώ (1.700.000 σε 24 ΠΑΕ). Εξάλλου, εκτός μένουν Απόλλων Λάρισας, Ηρόδοτος που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής!

Πόσα λεφτά θα μοιράσει στη Super League; 21 εκατ. ευρώ, δηλαδή 1.5 εκατ. ευρώ σε κάθε ΠΑΕ, τη στιγμή που ο ίδιος δημιούργησε την αναδιάρθρωση - έκτρωμα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία...

Μεταξύ των παραμέτρων που αναφέρθηκαν είναι τα στοιχεία συμμετοχής τους στον τζίρο των στοιχηματικών εταιριών, οι αναφορές στην ΕΠΑΘΛΑ για «ύποπτα» χειραγώγησης παιχνίδια, η απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων για επιβολή ορίων στοιχηματισμού στην SL2, θέτοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα υπό επιτήρηση και ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα.

Η διοργανώτρια αρχή θα συνεδριάσει την Πέμπτη (02/02) και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι αντιδράσεις, αφού υπάρχουν φωνές ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος.

Last modified onΤρίτη, 31 Ιανουάριος 2023 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep