Ένσταση της Νίκης Βόλου

Η ομάδα της Μαγνησίας επιδιώκει να πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τη Βέροια, υποστηρίζοντας ότι ποδοσφαιριστής της συμμετείχε αντικανονικά.

Η Νίκη Βόλου συνδύασε με ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Βέροια την πρώτη της εντός έδρας εμφάνιση την Παρασκευή (11/11), όμως επιδιώκει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μαγνησίας κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Βασίλισσας του Βορρά.

Οι Κυανόλευκοι, σύμφωνα με τη «Live Sport», υποστηρίζουν ότι ο Φλορεντίν Μπουόλι, ο οποίος χρίστηκε και σκόρερ, δεν έπρεπε να συμμετάσχει, γιατί έχει λήξει η άδεια παραμονής του. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Αφρικανός είχε μεταβεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Κατερίνης (αγωνιζόταν προηγουμένως στον Πιερικό), προκειμένου να καταθέσει ένσταση, η οποία απορρίφθηκε και του δόθηκε προθεσμία δύο εβδομάδων, ώστε η Βέροια ως νέος εργοδότης να κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες ανανέωσης των απαιτούμενων εγγράφων.

Στις δικαστικές αίθουσες, λοιπόν, θα κριθεί αν η Βέροια ορθά χρησιμοποίησε τον Αφρικανό. Σε διαφορετική περίπτωση οι Κυανέρυθροι θα χάσουν το παιχνίδι 3-0, θα τους αφαιρεθούν 3 βαθμοί και θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

Last modified onΠέμπτη, 17 Νοέμβριος 2022 11:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep