Λύσεις ή αδυναμία σέντρας

Εγκλωβισμένη η Super League 2, περιμένει λύσεις από τους αρμόδιους φορείς για να μπει στο γήπεδο.

Κοινό μυστικό είναι στη Super League 2 ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο ΔΣ της Τρίτης (26/07) άλλωστε αποφασίστηκε και μέσω ανακοίνωσης να γνωστοποιηθεί ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δράση απλά δεν μπορεί να υπάρξει.

Η λίγκα περιμένει ακόμα το μπόνους κατάταξης της ΕΡΤ, το ποσοστό από το Στοίχημα, ενώ τα μέλη της ενημερώθηκαν για το ψαλίδι της Δημόσιας Τηλεόρασης εν όψει της νέας σεζόν. Η τελευταία θέλει να δώσει λιγότερα χρήματα από τη στιγμή που οι ομάδες τη σεζόν 2022-23 θα είναι λιγότερες...

Πολλές ΠΑΕ έχουν εις βάρος τους αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών, ακόμα περισσότερες δεν έχουν πληρώσει τις προκαταβολές εξόδων διαιτησίας και όσο έσοδα δεν έρχονται, τόσο η σέντρα θα παραμένει αβέβαιη. Για τον λόγο αυτό εστάλησαν επιστολές σε Αυγενακη, αρμόδιους υπουργούς, ΕΠΟ, SL1 και ΠΣΑΠΠ.

Επιτροπή που συγκροτήθηκε θα επιδιώξει ραντεβού μαζί τους για να ζητήσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα τα οποία θέτουν εν αμφιβόλω το μέλλον της κατηγορίας. Η οποία κατηγορία, πάντως, ανακοίνωσε την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Το σώμα ενημερώθηκε για την πρόταση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ και θα επανέλθει με αντιπρόταση.

2. Συστάθηκε επιτροπή από το Προεδρείο (κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα) και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Παλτόγλου, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου, ΠΑΕ Επισκοπή κ. Νικολιδάκη, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου και ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκη, οι οποίοι θα έρθουν σε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και αρμόδιους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της SL1, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με σκοπό την ενημέρωση και την άμεση εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία και τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Στους προαναφερθέντες φορείς στάλθηκαν σχετικές ενημερωτικές επιστολές.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η μπάλα του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 να είναι η Nike Flight.

 

Last modified onΤρίτη, 26 Ιούλιος 2022 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.