Εκθέτει την ΑΕΛ η SL2

Η διοργανώτρια αρχή απάντησε στην ανακοίνωση των Βυσσινί.

Άμεση ήταν η απάντηση της Super League 2 στην επιθετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ και με την οποία ζητούσε σοβαρότητα. Η διοργανώτρια τόνισε ότι οι Βυσσινί απουσίαζαν από τη ΓΣ και από το ΔΣ της Δευτέρας (18/07) και υπενθύμισαν ότι η ημερομηνία έναρξης ήταν και παραμένει η 11η Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά:

«Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από που αντλεί τις πληροφορίες της η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία απουσίαζε τόσο από την Γενική Συνέλευση της 6.7.22 όσο και από το σημερινό Δ.Σ. Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας ουδέποτε λήφθηκε απόφαση για αλλαγή ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος στις 25.9.22. Εξαρχής η ημερομηνία που αποφασίστηκε ήταν η 11.9.2022, κάτι το οποίο επισήμανε ο Πρόεδρος κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και Διοικητικών Συμβουλίων αναρτώνται αποκλειστικά στην επίσημη σελίδα της Διοργανώτριας Αρχής και μόνο εκεί.
Το link για την Γ.Σ. της 6.7.2022, όπως αναρτήθηκε μετά το τέλος αυτής, είναι το εξής: https://www.sl2.gr/detail.asp?aid=950».

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούλιος 2022 22:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep