Προκήρυξη με 2+1 εισιτήρια ανόδου

Έντονη δυσαρέσκεια στη Super League 2 για ΕΡΤ και Στοίχημα. Κλήρωση 31 Αυγούστου και νέα παράταση για δηλώσεις συμμετοχής.

Σε κλίμα μεγάλης δυσαρέσκειας για την ΕΡΤ και τη μη απόδοση του ποσοστού από το Στοίχημα έγινε τη Δευτέρα (18/07) το ΔΣ της Super League 2. Οι ομάδες 2,5 και πλέον μήνες μετά το τέλος του πρωταθλήματος εξακολουθούν να περιμένουν το μπόνους κατάταξης, αλλά και τα χρήματα που έχει τάξει η Κυβέρνηση.

Στο θέμα της προκήρυξης, όπως αναμενόταν αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί στην ΕΠΟ αυτή που προβλέπει την απευθείας άνοδο των δύο πρωταθλητών και μπαράζ μεταξύ των δύο δεύτερων από τα οποία θα προκύψει η ομάδα που θα διεκδικήσει το 3ο εισιτήριο. Για τον υποβιβασμό, προτείνεται να υποβιβάζονται 4 από κάθε όμιλο και να προβιβάζονται 4 από τη Γ' Εθνική.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 31 Αυγούστου, ενώ αναφέρεται ότι η σέντρα θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη, όμως δόθηκε νέα παράταση ως τις 21 Ιουλίου για την καταβολή του παραβόλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Συγκροτήθηκε, επίσης, επιτροπή που θα συζητήσει το θέμα της υπογραφής σύμβασης με τη Δημόσια Τηλεόραση, ενώ β' αντιπρόεδρος εξελέγη ο Χρήστος Πρίτσας της Κηφισιάς.

Η ενημέρωση της λίγκας:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1) Β’ Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα ο Χρήστος Πρίτσας (ΠΑΕ Κηφισιά).

2) Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2022 ενώ ημερομηνία έναρξης παραμένει η 11η Σεπτεμβρίου 2022

3) Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της, η SL2 αποφάσισε ομόφωνα να συμπεριληφθεί η άνοδος 2+1 ΠΑΕ και ο υποβιβασμός τεσσάρων (4) ΠΑΕ από κάθε όμιλο.

4) Ορίστηκε επιτροπή που θα ολοκληρώσει το θέμα της σύμβασης με την ΕΡΤ, αποτελούμενη από το Προεδρείο του Δ.Σ.(κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη και Πρίτσα) και τους κ.κ. Καζία (ΠΑΕ Πανσερραϊκός), Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας), Ροκάκη (ΠΑΕ Χανιά).

5) Ομόφωνα αποφασίστηκε να στηριχθεί το θέμα της Επαγγελματικής Διαιτησίας λόγω της ολιστικής μελέτης αλλά οι ΠΑΕ θα ζητήσουν περαιτέρω διευκρινήσεις που αφορούν σε οικονομικό σκέλος κ.ά».

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια της επίσημης μπάλας του Πρωταθλήματος Super League 2

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Κατηγορίας Super League 2, που εδρεύει στην Αθήνα (Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678), προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του με έγγραφη κλειστή προσφορά για την προμήθεια της επίσημης μπάλας ποδοσφαίρου, η οποία θα φέρει το λογότυπο FIFA APPROVED ή FIFA INSPECTED που αποδεικνύουν την έγκριση και τις προδιαγραφές που ορίζει η FIFA, για τα Πρωταθλήματα Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 Νέων και Ανδρών.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι τη Δευτέρα 25.7.2022 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678.

Αθήνα 18.7.2022

Ο πρόεδρος
Λεουτσάκος Λεωνίδας»

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούλιος 2022 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep