Πρόστιμα σε Κηφισιά, Πανσερραϊκό

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή στη Super League 2.

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε την Κηφισιά με πρόστιμο 1.000 ευρώ για ρίψη αντικειμένου στον αγώνα με το Αιγάλεω και με 500 ευρώ τον Πανσερραϊκό για άναμμα πέρυσι πυρσών στο ματς με τη Βέροια. Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση (πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ΕΠΟ).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο. για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνες 27.3.22 με ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου και 30.03.22 με ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι ρίψη αντικειμένου από φίλαθλό της, το οποίο κατά την κοινή πείρα δεν ήταν πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη προσώπου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ τη χρηματική ποινή των 1.000€ (αγώνας 30.3.22 με ΠΑΕ Αιγάλεω).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι το άναμμα πέντε πυρσών στις κερκίδες. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 26.3.22 με ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ, από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση της διάταξης του άρθρου 12 παρ. 5 του ΚΑΠ της ΕΠΟ (αγώνας 30.03.22 με ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της υπαίτιας μη τέλεσης αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 3.000€ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα της με ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας με τέρματα 0-3 (αγώνας 27.3.22)».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Μάιος 2022 18:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.