Επικύρωση και σέντρα 11 Σεπτεμβρίου

Οι αποφάσεις του ΔΣ της Παρασκευής (06/05) στη Super League 2. Έως 7 Ιουλίου οι εγγραφές νέων μελών.

Η Super League 2 επικύρωσε τις βαθμολογίες σε Α' και Β' όμιλο (χωρίς βαθμούς, αλλά μόνο με σειρά κατάταξης), με τις ΠΑΕ Πιερικός (έχει προσφύγει στην ΕΕΑ κατά του Απόλλωνα Πόντου), Καβάλα να μειοψηφούν. Έτσι, οριστικοποιήθηκαν οι ομάδες που υποβιβάζονται και ορίστηκε ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος στις 11 Σεπτεμβρίου. Τα νέα μέλη έχουν προθεσμία εγγραφής ως τις 7 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκαν τα εξής:

Επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας Α και Β Ομίλου της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 αφού ελήφθησαν υπόψιν τα έγγραφα του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς της SL2 και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ότι δεν εκκρεμούν ενστάσεις ή καταγγελίες με βάση το άρθρο 20 του ΚΑΠ. Μειοψήφισαν οι ΠΑΕ Πιερικός και ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα.

Η σειρά κατάταξης είναι:

aepik

Συνεπώς στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Super League 1, αγωνίζονται οι ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια 2019 και ΠΑΕ Λεβαδειακός. Υποβιβάζονται από τον Α Όμιλο οι ΠΑΕ Πιερικός, ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα και από τον Β Όμιλο οι ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη, ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, ΠΑΕ ΑΣ Ρόδος, ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 ορίσθηκε η 11η Σεπτεμβρίου.
Ως τελευταία ημέρα εγγραφής νέων μελών από την Super League 1 και την ερασιτεχνική κατηγορία ορίστηκε η 7/7/2022».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάιος 2022 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.