Logo
Print this page

«Βγαίνει οριακά το πρόγραμμα»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για τις εκκρεμότητες στη Super League 2.

Για το πιεσμένο καλαντάρι της Super League 2 μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία μετρά αισίως 39 αγώνες που δεν έχουν διεξαχθεί, εκ των οποίων η τύχη των δύο θα κριθεί στον αθλητικό δικαστή και όπως είπε:

«Ως τώρα οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά. Έχουμε προνοήσει και έχουμε αφήσει κάποιες κενές ημερομηνίες, γιατί ξέραμε ότι θα είχαμε αναβολές λόγω κορονοϊού. Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Τον Μάιο έχουμε τα μπαράζ και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Άντε να πάμε 10-15 ημέρες μετά. Θα βρούμε τον τρόπο».

Για τις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο:

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Super League. Περιμένουμε τις προτάσεις της και θα καταθέσουμε κι εμείς. Θα ζητήσουμε και την αρωγή της Πολιτείας. Συζητάμε αν θα υπάρξουν δύο τερματοφύλακες θετικοί, πώς θα παίξει μια ομάδα; Είναι και το ζήτημα των rapid και των pcr τεστ. Αυτή τη στιγμή το μόνο έσοδο των ομάδων είναι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Περιμένουμε ως το τέλος του μήνα να πάρουμε χρήματα και από το Στοίχημα».

Οι εννέα κενές ημερομηνίες

Η πρώτη κενή ημερομηνία είναι η Τετάρτη (19 Ιανουαρίου) και η επόμενη αυτή της 26ης του μήνα. Σημειώνεται ότι αυτές τις εβδομάδες η Αναγέννηση Καρδίτσας θα έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι υπόλοιπες διαθέσιμες Τετάρτες είναι οι εξής: 2 Φεβρουαρίου, 9 Φεβρουαρίου (εβδομάδα Κυπέλλου), 23 Φεβρουαρίου, 2 Μαρτίου (εβδομάδα Κυπέλλου), 16 Μαρτίου, 23 Μαρτίου και 20 Απριλίου. Σε όλες τις υπόλοιπες Τετάρτες έχουν προγραμματιστεί αγώνες.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς πόσο πολύ θα πιεστεί το πρόγραμμα των ομάδων, οι οποίες θα κληθούν να παίζουν... μόνιμα Τετάρτη - Κυριακή.

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιανουάριος 2022 10:53
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr