Δικαίωση ή... αποβολή

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με την ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής της Ζακύνθου.

Το FL News σε προηγούμενο ρεπορτάζ ενημέρωσε πρώτο σχετικά με την αναβολή του αγώνα Ζάκυνθος - Λεβαδειακός. Η ομάδα του Ιονίου είδε την αίτηση αναστολής στο Διοικητικό Εφετείο να απορρίπτεται και κατά συνέπεια ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής. Η νέα αίτηση που κατέθεσε, αναμένεται να εκδικαστεί την Τρίτη (23/11). Εάν δικαιωθεί η ΠΑΕ, τότε το παιχνίδι θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, διαφορετικά οι Κυανοκίτρινοι θα αποβληθούν.

Η λίγκα ανακοίνωσε τη σχετική εξέλιξη μετά το ΔΣ της Δευτέρας (22/11) και γνωστοποίησε ότι η Ζάκυνθος αποβάλλεται. Φυσικά, τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν αναλόγως της δικαστικής απόφασης. Εκτός αυτού, η SL2 γνωστοποίησε ότι αποδέχτηκε την πρόταση τηε ΕΡΤ με διαφοποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

Αναλυτικά:

«Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 22.11.21

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2».

Last modified onΔευτέρα, 22 Νοέμβριος 2021 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep