Ξανά στον Αυγενάκη

Όπως αναμενόταν, η πρόταση της ΕΡΤ δεν έγινε αποδεκτή από τη Super League 2.

Το FL News στις 15 Οκτωβρίου είχε ενημερώσει σχετικά με την πρόταση της ΕΡΤ (4,3 εκατ. ευρώ) και ότι αυτή δεν θα γινόταν αποδεκτή από τη Super League 2. Στο δελτίο Τύπου, βέβαια, μετά το τέλος του ΔΣ της Δευτέρας (18/10) δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, όμως σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει νέο ραντεβού με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Την Τρίτη (19/10), λοιπόν, θα γίνει νέα επαφή της επιτροπής με τον υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου η λίγκα να πιέσει για να πετύχει καλύτερη συμφωνία από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Είναι, πάντως, άγνωστο αν ο στόχος επιτευχθεί. Για το αποτέλεσμά της θα ενημερωθούν τα μέλη στις 21.00 μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι η Δημόσια Τηλεόραση στην έγγραφη πρόταση σημειώνει ότι θα καλύψει εκείνη τα έξοδα παραγωγής, κάτι που είχε πράξει και την περασμένη σεζόν. Σε ό,τι αφορά στην έναρξη, εκτός απροόπτου αυτή θα είναι η 31η Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση:

«Κατόπιν της νέας συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19.10.21 και ώρα 16:00 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 θα συνεδριάσει ακολούθως, μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 21.00 προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις».

Last modified onΤετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep