Νέες ενεργοποιήσεις για Απόλλωνα

Αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τα χρέη των Θεσσαλών σε Καρατάσιο, Σουλιώτη. Επιβολή για τη Δόξα Δράμας.

Το ποσό των 25.000 ευρώ οφείλει ο Απόλλων Λάρισας σε Καρατάσιο, Σουλιώτη, Καρδάνη και το Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε δύο ενεργοποιήσεις και μία επιβολή ποινών σε βάρος της ΠΑΕ. Δικαιώθηκε και ο Σρνταν Βουγιακλίγια κατά της Δόξας Δράμας. Η Νίκη Βόλου δικαιώθηκε στην προσφυγή του Στέλιου Τσουκάνη, ενώ ματαιώθηκε η συζήτηση της προσφυγής του Γιουσούφ Μάλακα κατά του ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σρντιάν Βουγιακλίγια, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 184/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνιστεί, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 158/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Άγγελου Καρατάσιου του Αστέριου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 172/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., πλέον δικαστικής δαπάνης και συνολικά ποσού δέκα τεσσάρων χιλιάδων σαράντα επτά ευρώ και ενενήντα επτά λεπτών (14.047,97) ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 157/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Σουλιώτη του Χαραλάμπους, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 176/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., πλέον δικαστικής δαπάνης και συνολικά ποσού οκτώ χιλιάδων τετρακοσίων (8.400) ευρώ πλέον των νομίμων τόκων, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Λάζαρου Καρδάνη του Βασιλείου, του ποσού των δύο χιλιάδων εξακοσίων ογδόντα επτά ευρώ και εννιακοσίων πενήντα επτά λεπτών (2.687,957) ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο σκεπτικό της τελεσίδικης με αριθμό 216/2021 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται, κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022,εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του Στυλιανού Τσουκάνη κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 16.7.2021 αίτηση του Αουντού Γιουσούφ Μάλακα κατά της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα».

Last modified onΠέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2021 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep