«Όχι» στην παράταση ανανεώσεων

Στον «αέρα» ο προγραμματισμός των Χανίων. Υπέρ της παράτασης στην Ε.Ε. ψήφισε μόνο ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Το αναμενόμενο «όχι» είπε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή μετέφερε αίτημα των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν, ώστε να δοθεί παράταση στις ανανεώσεις συμβολαίων (πολλές δεν είχαν ολοκληρώσει τις διαδικασίες), όμως η μόνη ψήφος υπέρ ήταν του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Οι ποινές μη αδειοδότησης δεν μπορούσαν να αλλάξουν και έτσι τινάζεται στον «αέρα» προγραμματισμός ομάδων όπως των Χανίων. Οι Κυανόλευκοι, άλλωστε, είχαν ανακοινώσει την παραμονή τών Βασιλόγιαννη, Ανδρέου, Κάρλος, Τριανταφυλλάκου, Κουτζαβασίλη, Παναγιωτούδη (όλοι άνω των 25) και την απόκτηση Μπαΐροβιτς (άνω των 25). Από αυτούς μόνο τρεις μπορούν να μείνουν, κάτι που σημαίνει ότι δεδομένα θα υπάρξουν νέες αποχωρήσεις...

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε:

«Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.

Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.

Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιούλιος 2021 16:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep