SL2, το πρωτάθλημα των περιορισμών!

Σε δεύτερο βαθμό πήραν άδεια μόνο Τρίκαλα, Νίκη Βόλου. «Κόπηκαν» Χανιά, Πανσερραϊκός. Κανείς άλλος έφεση.

Εάν ισχύσουν οι κυρώσεις που προβλέπει ο Κανονισμός Αδειοδότησης, τότε η νέα Super League 2 θα είναι το πρωτάθλημα των... U25. Σε πρώτο βαθμό άδεια είχαν εξασφαλίσει οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Βέροια. Πόσες άσκησαν έφεση; Τέσσερις! Και από αυτές μόνο δύο εξασφάλισαν το «οκ».

Συγκεκριμένα, οι φάκελοι των Χανίων και του Πανσερραϊκού απορρίφθηκαν, ενώ πέρασαν τη διαδικασία οι ΠΑΕ Τρίκαλα, Νίκη Βόλου. Όλοι οι υπόλοιποι, λοιπόν, βάσει κανονισμών θα μπορούν να αποκτήσουν Έλληνες κάτω των 25 ετών και ξένους κάτω των 23 χρόνων. Εξαίρεση τρεις Έλληνες ή αλλοδαπό άνω των 25 ετών. Προβλέπεται, επίσης, πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

Last modified onΠέμπτη, 01 Ιούλιος 2021 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep