Πρώτη αφαίρεση για Μάρα

Ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν πλήρωσε, όπως αναμενόταν, τον Μπόγκνταν Μάρα και η Super League 2 θα αφαιρέσει 3 βαθμούς. Το έγγραφο στη λίγκα.

Η προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών που είχε δώσει το Διαιτητικό Δικαστήριο στον ΠΟΤ Ηρακλή για πληρωμή του Μπόγκνταν Μάρα εξέπνευσε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (31/05). Φυσικά, όπως επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του Ρουμάνου, ουδεμία καταβολή έγινε. Έτσι, η Super League 2 αναμένεται να ανακοινώσει την πρώτη αφαίρεση 3 βαθμών, δίνοντας νέα προθεσμία 5 εργάσιμων, ώστε αυτοί να επιστραφούν.

Η ΠΑΕ έχει προαναγγείλει αναφορές σε Άρειο Πάγο, Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση απόρριψης της αναψηλάφησης, αλλά η ουσία είναι πως έπειτα από αυτή την εξέλιξη χάθηκε και η οποία δυνατότητα διακανονισμού.

Το FL News παρουσιάζει το έγγραφο που έστειλε στη Super League 2 ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Ρουμάνου, Γιώργος Παναγόπουλος και με το οποίο ζητά την αφαίρεση τριών βαθμών:

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - SUPER LEAGUE 2
(ΥΠΟΨΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ)

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΔΔΠ/ΕΠΟ
Του Ioan Bogdan MARA, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Ρουμανίας

ΚΑΤΑ
Της ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Με την παρούσα σας ενημερώνω οτι η ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ με την υπ. Αριθμ. 146/2023 απόφαση του ΔΔΠ/ΕΠΟ που ενεργοποίησε την υπ. Αριθμ. 41/2023 απόφαση του ΔΔΠ /ΕΠΟ(η οποία κατέστη ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ με την υπ.αριθμ.144/2023 απόφαση του ΔΔΠ) που επέβαλε την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών για κάθε αγώνα και για όσο χρονικό διάστημα δεν εξοφλειται το 50% της επιδικασθεισας απαίτησης μου, νομιμοτοκως συν τις δικαστικές δαπάνες. Επομένως και καθώς παρηλθε η πενθήμερη προθεσμία που είχε τάξει η απόφαση,χωρίς να εξοφληθεί ή διακανονισθει η απαίτηση μου,

ΣΑΣ ΖΗΤΩ

Επιφυλασσομενος παντός νομίμου δικαιώματος μου,

ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 25 ΤΟΥ ΚΙΜΠ ΤΙΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ,

ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ( ΣΤΙΣ 3.6.2023 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022-2023 ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ

ΝΑ ΤΑΞΕΤΕ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 3 ΒΑΘΜΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 1.6.2023

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΜΔΣΑ 14162,
ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ».

Last modified onΠέμπτη, 01 Ιούνιος 2023 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep