Τη γλίτωσε ο Ηρακλής Λάρισας

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο 30.500 ευρώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ Β. Έφεση η ΠΑΕ.

Ο Ηρακλής Λάρισας πέτυχε τον στόχο του και απέφυγε τη βαριά τιμωρία για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β. Η θεσσαλική ομάδα τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (θα προλάβει φέτος να εκτίσει τη μία) και πρόστιμο 30.500 ευρώ. Όσο για τον τραυματιοφορέα, Πέτρο Καραναστάση; Του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 ευρώ και αποκλεισμός 5 αγωνιστικών ημερών, ενώ ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λίταινας τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ και 3 αγωνιστικές.

Υπενθυμίζεται ότι το κατηγορητήριο ήταν βαρύ (απειλή και εκφοβισμός του Λίταινα στον διαιτητή Κατσικογιάννη και άσκηση βίας του Καραναστάση στον βοηθό Νάστο). Η ΠΑΕ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, θα καταθέσει έφεση. Θυμηθείτε ΕΔΩ την εκδίκαση της υπόθεσης στον αθλητικό δικαστή όπως την είχε παρουσιάσει το FL News.

Οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 21.04.2023 με ΠΑΕ Αιγάλεω).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 03.05.2023 με ΠΑΕ Athens Kallithea FC).

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ στις 17.05.2023 παρόντων των εγκαλουμένων α) ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, β) ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ και γ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΙΤΑΙΝΑ, ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ τις ποινές α) του χρηματικού προστίμου 2.500€ και β) της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διάρκειας πέντε (5) αγωνιστικών ημερών. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΤΑΙΝΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΙΤΑΙΝΑ τις ποινές α) του αγωνιστικού αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών και β) του χρηματικού προστίμου των 5000€. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ τις ποινές α) του χρηματικού προστίμου των 1000€ για παράβαση του άρθρου 11 παρ του ΠΚ., β) του χρηματικού προστίμου των 30,000€ και γ) της διεξαγωγής δυο (2) αγώνων χωρίς θεατές στην έδρα της για την παράβαση του άρθρου 20 του Π.Κ. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ για την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συνολικό χρηματικό πρόστιμο 30.500€».

Last modified onΤρίτη, 06 Ιούνιος 2023 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep