Απόρριψη για ΠΟΤ Ηρακλή!

Οι Κυανόλευκοι έχουν καταθέσει αίτηση αναψηλάφησης για την υπόθεση του Μπόγκνταν Μάρα, αλλά δεν πέτυχαν την αναβολή συζήτησης στο αίτημα ενεργοποίησης ποινών του Ρουμάνου.

Ο ΠΟΤ Ηρακλής πανηγύρισε την Τετάρτη (05/04) μία σπουδαία νίκη σε βάρος του Πανσερραϊκού, όμως το βλέμμα της διοίκησής του είναι στραμμένο στο μέτωπο της προσφυγής του Μπόγκνταν Μάρα. Ο Ρουμάνος έχει στα χέρια του απόφαση επιβολής ποινών, του έχουν επιδικαστεί 110 χιλιάδες ευρώ (χωρίς τους τόκους) και οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν αίτηση αναψηλάφησης.

Την Τρίτη (04/04) ήρθε η ώρα να συζητηθεί η αίτηση ενεργοποίησης ποινών του Μάρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ο ΠΟΤ Ηρακλής κατέθεσε αίτημα αναβολής. Ο λόγος; «Ασκήσαμε αίτηση αναψηλάφησης, η οποία συζητείται στις 25 Απριλίου. Πρέπει να συζητηθεί αυτή πρώρα για να μην εκδοθούν αντιφατικές αποφάσεις», είπε ο εκ των νομικών της ΠΑΕ, Βαγγέλης Χατζηιωάννου.

Ο δικηγόρος του Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος δεν συναίνεσε και έκανε λόγο για πρωτοφανή παράλειψη της εισηγήτριας να μην συμπεριλάβει στην απόφαση το προβλεπόμενο πενθήμερο. «Η αίτηση αναψηλάφησης έπρεπε να γίνει με το διατακτικό», είπε και συμπλήρωσε: «Και η έφεση του Ιωνικού για τον Πλατέλλα απορρίφθηκε, γιατί ξεπεράστηκε η προθεσμία από την ημέρα έκδοσης του διατακτικού και όχι του σκεπτικού».

Ο έτερος δικηγόρος του ΠΟΤ Ηρακλή, Απόστολος Μπίρδας υποστήριξε ότι η απόφαση στηρίχθηκε σε ανύπαρκτα έγγραφα και είπε: «Η προθεσμία ξεκινά από το σκεπτικό. Εκεί αντιληφθήκαμε ότι στηρίχθηκε σε ανύπαρκτα έγγραφα».

Παρόλα αυτά το αίτημα αναβολής των Κυανόλευκων απορρίφθηκε και η αίτηση ενεργοποίησης ποινών συζητήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Από την πλευρά του Μάρα αναφέρθηκε ότι η διαδοχή έχει διαγνωστεί και ο ΠΟΤ Ηρακλής αρνείται να πληρώσει. Ζήρησε να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές και υποστήριξε ότι έχει παραιτηθεί της αίτησης που είχε υποβάλει για να πληρωθεί από την ΕΕΑ.

Ο Χατζηιωάννου και ο Μπίρδας από την πλευρά τους κατέθεσαν ένσταση απαραδέκτου, λέγοντας ότι αντίστοιχες αποφάσεις είχαν εκδοθεί για τη Ζάκυνθο και τον Άρη (Γκιάρο).

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα εκδικάστηκε η αίτηση επιβολής ποινών του Γιάννη Φάκη κατά του ΠΟΤ Ηρακλή, αλλά από το ρεπορτάζ προκύπτει πως το συγκεκριμένο μέτωπο θα κλείσει.

Last modified onΠέμπτη, 06 Απρίλιος 2023 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep