Ταράσης: «Δεν πήρα ευρώ στην Παναχαϊκή»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Ταράση κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891.

Οι προσφυγές καλά κρατούν στην Παναχαϊκή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τη Δευτέρα (20/03) εκδικάστηκε η υπόθεση του Γιώργου Ταράση κατά των Αχαιών, με το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ να τονίζει ότι... πλήρωνε από την τσέπη του για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Ταράσης είχε προσληφθεί στις 26/02/2021 στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, σε βάρος της οποίας στράφηκε, γιατί όπως είπε ο δικηγόρος του Γιώργος Κωστακόπουλος: «Είναι ενεργή στο ΓΕΜΗ. Στείλαμε και συστημένη επιστολή, αλλά αρνήθηκαν να την παραλάβουν».

Ο πρόεδρος της ΠΕΕΟΔ διάβασε το υπόμνημα που έστειλε η νέα ΠΑΕ και το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Ουδεμία σχέση έχουμε με την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Η προσφυγή του, μάλιστα, κοινοποιήθηκ σε παλιό e-mail της εταιρείας το οποίο πλέον δεν ισχύει»!

Τι υποστήριξε ο Ταράσης; «Ήμουν απόλυτα συνεπής και πηγαινοερχόμουν καθημερινά από το Αγρίνιο, πληρώνοντας τα οδοιπορικά. Το συμβόλαιο προέβλεπε 1.800 ευρώ το μήνα καθαρά συν τα οδοιπορικά. Δεν πήρα τίποτα. Μου οφείλονται 5.400 ευρώ συν τα έξοδα μετακίνησης. Μετά τον δεύτερο μήνα οι συνεργάτες στο τιμ αποχώρησαν. Ζήτησα να διακόψουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας και μου είπαν ότι αν απαιτήσω το συμβόλαιο θα προσφύγουν εναντίον μου. Έτσι αναγκάστηκα να μείνω ως το τέλος».

Last modified onΤρίτη, 21 Μάρτιος 2023 11:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep