Τρεις νέες επιβολές ποινών

Μεγαλώνουν οι οφειλές της Παναχαϊκής. Αποφάσεις επιβολής για χρέη 24.600 ευρώ κατά των Αχαιών.

Έστω και με καθυστέρηση το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέδωσε τρεις ακόμα αποφάσεις επιβολής ποινών κατά της Παναχαϊκής. Πέρασε, άλλωστε, ένας μήνας από τότε που εκδικάστηκαν οι αιτήσεις των Τζέιμς Σταμόπουλου, Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, Δημήτρη Ανάκογλου. Το 50% των οφειλών στους τρεις προαναφερθέντες είναι μαζί με τα δικαστικά έξοδα 24.600 ευρώ. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Τζέιμς-Καλλικράτη Σταμόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 8.674 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Αποστολόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 19.140 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ανάκογλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαιρέσεως 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 19.600 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2023 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep