Νέες επιβολές ποινών

Ο Ηρόδοτος καλείται να πληρώσει πλέον των 65.000 ευρώ. Αποφάσεις και για Επισκοπή, ΑΣΑ, ΟΦ Ιεράπετρας.

Το FL News ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που παρουσίασε το ρεπορτάζ από την πρόσφατη συζήτηση 11 αιτημάτων επιβολής ποινών σε βάρος των Ηροδότου, Αναγέννησης Καρδίτσας, Επισκοπής, ΟΦ Ιεράπετρας και λίγες ημέρες αργότερα ήρθαν οι σχετικές αποφάσεις. Ο Ηρόδοτος καλείται να πληρώσει πλέον των 65.000 ευρώ για οφειλές σε έξι ποδοσφαιριστές και έναν προπονητή. Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Βλάση Ανδρικόπουλου του Νικηφόρου, του ποσού των [6.539,56] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 535/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Παναγιώτη Αρναούτογλου του Αναστασίου, του ποσού των [16.181,78] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 531/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Βασιλείου Βούζα του Θωμά, του ποσού των [8.500] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 566/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Γεώργιου Δήμιζα του Δημητρίου, του ποσού των [8.548,32] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 567/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Ελίν Δημούτσου του Αναστάση, του ποσού των [15.635,30] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 562/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970 ΠΑΕ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Δημητρίου Κασωτάκη του Εμμανουήλ, του ποσού των [3.679,62] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 558/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Κωνσταντίνου ΜΠΑΚΡΑΤΣΑ του Ευαγγέλου, του ποσού των [2.991,33] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (200,00) ευρώ , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 546/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Χρήστου Νόνη του Νικολάου, του ποσού των [8.014,71] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 533/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Θεοχάρη Ποζατζίδη του Δημητρίου, του ποσού των [10.546,66] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 547/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Γεώργιου Αποστολίδη του Νικολάου, του ποσού των [10.042,72] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 532/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Siddiki Aboubakari (Σιντίκι Αμπουμπακάρι) του Saidou (Σαϊντού), του ποσού των [3.473,34] ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 545/2022 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος κατά την αγωνιστική περίοδο που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2023 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep