Logo
Print this page

Ψώνια από Αιγάλεω ο Αλμωπός

Η ομάδα της Αριδαίας απέκτησε τον Θέμη Πατρινό.

Τη μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού, Θέμη Πατρινού από το Αιγάλεω ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο Θεμιστοκλή Πατρινό.

Ο Θεμιστοκλής είναι γεννημένος στις 18/01/2001 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της ΑΕΚ αγωνιζόμενος μέχρι και την ομάδα Κ19 των «κιτρινόμαυρων». Ο Πατρινός την περίοδο 2019-20 αγωνίστηκε 6 μήνες στην Γερμανία για λογαριασμό της FC Homburg, «μετρώντας» 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του νεαρού αποτέλεσε η Κρήτη και ο Εργοτέλης. Εκεί αρχικά εντάχθηκε στην Κ19 των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο γρήγορα το ταλέντο και η αγωνιστικότητα του τον οδήγησαν στην ανδρική ομάδα. Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2020 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, συμμετέχοντας με τους Κρητικούς στην Super League 2 με τους οποίους είχε 48 συμμετοχές και 3 γκολ. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν φορέσει τα κυανόλευκα ήταν το Αιγάλεω. Παράλληλα, ο 22χρονος επιθετικός είναι διεθνής, καθώς έχει κληθεί στις αναπτυξιακές εθνικές μας ομάδες φορώντας το εθνόσημο της Κ17.

Θεμιστοκλή, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 22:22
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr